counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (22/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (22/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (22/3) - Powered by Cherī up

Είστε έτοιμοι για τριήμερο, ε; Μην πάτε πουθενά αν δεν δείτε πρώτα τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Συνάντησα χτες στο Κολωνάκι, τυχαία, την Χρύσα Ρώπα. Δεν γνωριζόμασταν μέχρι εκείνη τη στιγμή που ήρθε και μου μίλησε και μου είπε τόσο όμορφα λόγια που δεν πίστευα στα αυτιά μου. Με χιούμορ, γενναιόδωρη και έντονη στις αντιδράσεις όπως την έχουμε μάθει και την αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους της. Αν η 20λεπτη κουβέντα μας ήταν μπροστά σε μία κάμερα θα είχε γίνει πραγματικά… πανικός.

  • Viral συνέντευξη της εβδομάδας, κατά γενική ομολογία, αυτή του Γιώργου Τσαλίκη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Με την ειλικρίνεια και την αμεσότητα που τον διακρίνει, απάντησε ανοιχτά, δίχως να έχει διάθεση για δημόσιες σχέσεις εκφράζοντας την άποψή του για την τηλεόραση μέχρι θέματα της επικαιρότητας με τους χρήστες των social media κι όχι μόνο, να τον αποθεώνουν. Που να μην ήταν και μονταρισμένη η συνέντευξη. Αυτό σας λέω μόνο...

 

  • Το Λύκειο Ελληνίδων Μεγάρων πλαισίωσε με τον καλύτερο τρόπο τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και την Στέλλα Κονιτοπούλου στο νησιώτικο γλέντι που έστησαν στο J2US και μας ξεσήκωσαν όλους.
  • Η Κέιτ αναζητά βοηθό επικοινωνίας με μισθό 32.740,60 ετησίως. Όσοι το μαθαίνετε από εμάς και στείλετε βιογραφικό, σε περίπτωση που σας προσλάβουν να μας δίνετε καμία πληροφορία, ok;
  • Παντρεύεται ο Αντρέας Γεωργίου με την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία με είχε συστήσει ο ταλαντούχος σκηνοθέτης & ηθοποιός τον Νοέμβριο στα γενέθλια της Δανάης. Η ώρα η καλή! Και στα δικά μας.

Dislikes

  • Μας τάραξε όλους η είδηση χτες το απόγευμα ότι η “sold out” παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι» σταματά λόγω ξαφνικής ασθένειας πρωταγωνιστή. Σχεδόν παράλληλα κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα.
  • Νίκος Πολυδερόπουλος και Θοδωρής Κατσαφάδος εκτός «Μάρτυρα Κατηγορίας» ύστερα από απαίτηση συμπρωταγωνιστή τους. Το γνώριζα το περιστατικό και δεν πίστευα στα αυτιά μου γιατί βλέποντας την παράσταση με τον Νίκο στον πρωταγωνιστικό ρόλο απόρησα πως ένας σκηνοθέτης θα ήθελε και θα τον συνέφερε κάτι τέτοιο και μάλιστα ύστερα από επιθυμία άλλου ηθοποιού με... «μικρότερο» ρόλο. Περίεργα πράγματα.
  • Πεθαίνω με ελληνικά sites που έβαλαν τίτλο “Η Αθηνά Ωνάση έπιασε δουλειά σε super market - Μειώθηκε ανησυχητικά η περιουσία της”. Εννοείται πως θα τσιμπήσεις και θα κάνεις «κλικ» και τότε θα μάθεις ότι είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου μεγάλης αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Γαλλία.
  • Ο 22χρονος Μπίγκι, μικρότερος γιος του Μάικλ Τζάκσον πάει στα δικαστήρια την 93χρονη γιαγιά του ώστε να την εμποδίσει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του πατέρα του για να χρηματοδοτήσει μια συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη για μια αδιευκρίνιστη επιχειρηματική συμφωνία του νεκρού βασιλιά της Ποπ.
  • Ο Νίκος Παππάς αποκάλεσε τον Βαγγέλη Περρή «γιουσουφάκι» με τον δημοσιογράφο να αναφέρει μέσα από το «Πρωινό» ότι θα κινηθεί νομικά αν δεν ανακαλέσει. Αυτό που βγαίνει κάποιος και λέει απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον ενός άλλου, γιατί το προσπερνάμε έτσι χαλαρά; Κι αυτό ένα είδος bullying δεν είναι;
  • Πασίγνωστη εταιρεία λανσάρει ως βραχιόλι… κολλητική ταινία και το κοστολογεί 3.000 ευρώ και είναι και sold out. Βλέπετε υπάρχουν πολλοί που "τρώνε" ότι τους σερβίρουν αρκεί να έχει γνωστό ονοματεπώνυμο.

 

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Να περάσετε ένα υπέροχο τριήμερο, να προσέχετε τους εαυτούς σας και όσοι από εσάς βρεθείτε την Κυριακή μπροστά σε τηλεόραση, θα τα πούμε στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Σας αφήνω με ανεβαστικό ντουέτο από Γιώργο Τσαλίκη & Χρήστο Μενιδιάτη που μόλις κυκλοφόρησε...

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR