counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/4) - Powered by Cherī up

Είστε έτοιμοι για τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics

Likes

  • Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησε τη Μάγισσα, ενώ άλλοι συμφώνησαν και άλλοι διαφώνησαν με το θάνατο της Θεοφανώς στο φινάλε της σειράς που έγραψε ιστορία την τρέχουσα σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι όλοι περιμένουμε το νέο κύκλο που όπως είδαμε και στο teaser, έρχεται τον Οκτώβρη με πρωταγωνίστρια την Μαρία Κίτσου.
  • Κι εκεί που ασχολούμασταν με το «MEGA Καλημέρα» και την ολοκλήρωση της εκπομπής στα τέλη Απριλίου, ξαφνικά σκάει η «βόμβα» ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Το καλό είναι ότι δεν μιλάμε απλά για μία παρουσιάστρια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ μορφωμένο, με πτυχία, μεταπτυχιακά, που μιλάει πέντε ξένες γλώσσες και που συνεχώς εξελίσσει τον εαυτό του – ναι, ακόμα και τώρα η Ελεονώρα σπουδάζει Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Οπότε δεν έχουμε να κάνουμε με μία πολύ προβεβλημένη γυναίκα που έχει πάρα πολλές πιθανότητες να εκλεγεί μόνο εξαιτίας της τεράστιας δημοσιότητάς της, αλλά λόγω της παιδείας και των πολλών ικανοτήτων της. 
  • Το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα φιλοξενηθούν στο Παρίσι από 26 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου, ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο βωμό που υπάρχει στο χώρο του ναού της Ήρας (Ηραίον) με πρωθιέρεια την ηθοποιό Μαίρη Μηνά και παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα.

 

  • Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε στα Village cinemas για μια ακόμα «Νύχτα με Ρυθμό» αυτή τη φορά με την Πέγκυ Ζήνα και guest την Μελίνα Ασλανίδου. Προσεχώς θα το δούμε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στο ΜΑΚ TV και ως podcast στο Soundis.
  • Η Super Κική είναι ώρες ώρες υπερβολική στα σχόλιά της, αλλά κάποιες... άλλες ώρες, είναι πολύ to the point.
  • Η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στο «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού ήταν διαφορετική και αποθεώθηκε.

 

  • Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου από χτες 16 μέχρι και τις 23 Απριλίου, το Ertflix, η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ δημιουργεί την ειδική κατηγορία "από το βιβλίο στην οθόνη" με 13 ξεχωριστές ταινίες που βασίστηκαν σε κλασικά και σύγχρονα λογοτεχνικά έργα.

Dislikes

  • Ο Ετεοκλής Παύλου τι την ήθελε αυτή την ατάκα για τους "Ράδιο Αρβύλα"; Ναι αγαπητέ, 16 χρόνια κάνουν επιτυχία, άσχετα αν η σεζόν για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του διαρκεί λιγότερο σε σχέση με άλλες εκπομπές, όπως σχολίασες. Το κατέκτησαν αυτό. Και να σας πω και κάτι; Όλοι σίγουρα θα προτιμούσαμε να παρουσιάζουμε μια εκπομπή που προβάλλεται λιγότερους μήνες και να σημειώνει υπερτεράστια επιτυχία παρά κάποια άλλη είτε πρωινή, είτε μεσημεριανή, απογευματινή ή βραδινή που δεν έχει την αποδοχή του κοινού.
  • Έπεσα από τα σύννεφα όταν είδα τον Χρήστο Ζαμπούνη πρωταγωνιστή σε τηλεοπτική διαφήμιση.
  • Μία εκπομπή στολίδι για την ελληνική τηλεόραση το «Μουσικό Κουτί» που ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Τέσσερα χρόνια η εκπομπή της ΕΡΤ κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές με ποιότητα και σεβασμό στη μουσική. Μπήκε στις ζωές μας μαζί με τον όρο «καραντίνα» και ευτυχώς διήρκησε περισσότερο από αυτή. Θα μας λείψει. Και όπως είπε και η Χάρις Αλεξίου: «Παιδιά που πάτε, καθίστε – Αυτό που ξεκινήσατε δεν πρέπει να τελειώσει».

 

  • Το Survivor το ακούμε μόνο για τις οικειοθελείς αποχωρήσεις πλέον. Ούτε στις εκπομπές του καναλιού δεν βλέπω να ασχολούνται με το ριάλιτι.
  • Οι γνωστοί - άγνωστοι καλοθελητές του Twitter επεξεργάστηκαν φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, της πρόσθεσαν υπερβολικά πολλές ρυτίδες θέλοντας να μας πουν ότι έτσι είναι αμακιγιάριστη η παρουσιάστρια. Πώς μας αρέσει να αποδομούμε την εικόνα, την προσωπικότητα ή και την επιτυχία κάποιου ε; …Άρρωστο. Η original φωτογραφία είναι η ακόλουθη...Πάντως το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη θα φύγει τελικά από το MEGA οφείλουμε να παραδεχτούμε όλοι ότι μόνο η Ναταλία Ανδρικοπούλου το έγραφε και επέμενε γι’ αυτό εδώ και καιρό.

 

  • Δεν έχω χειρότερο από τις απεργίες στα Μ.Μ.Μ. Κουράγιο, στους δρόμους γίνεται πανικός.
  • Ο χαμός του Γιάννη Φέρτη προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο. Μέσα από τα αφιερώματα που παρακολούθησα για τη ζωή του έμαθα ότι ερμήνευσε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ερωτικά τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου. Σαν με κοιτάς…

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Πολλά φιλιά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR