counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (20/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (20/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (20/3) - Powered by Cherī up

Απόγευμα Τετάρτης κι ελπίζω να είστε έτοιμοι για τα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι μία κατηγορία μόνος του. Απόλυτο viral των ημερών, το βίντεο με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, μισό μέτρο πίσω να του χτυπάνε το αυτοκίνητο και μόλις το αντιλαμβάνεται να συνεχίζει ατάραχος και χαμογελαστός.

 

  • Όταν είδα ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα φιλοξενήσει στην εκπομπή του ένα... ρομπότ σκέφτηκα «α καλά…». Τελικά είχε τόσο ενδιαφέρον με τον παρουσιαστή του “The 2Night Show” να το αντιμετωπίζει με τέτοιο τρόπο που να θέλεις να παρακολουθήσεις τη συνέντευξη ολόκληρη.

 

  • Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με τον Κασσελάκη λίγο πριν μπει στον στρατό και ο Αντώνης Παπαηλίας (γιαγιά Νούλα - Οδός Ζαρίφη) του έδωσε πίτα τη στιγμή που περνούσε την πύλη. Στέφανε εσύ Super Star.

 

  • Επιστρέφει ως ταινία το «Τι ψυχή θα παραδόσεις μωρή;». Μια σειρά που όλοι αγαπήσαμε πριν 25 χρόνια και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αφήνοντάς μας με πολλά ερωτηματικά. Το θέμα είναι ποιες ηθοποιοί θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους γιατί πρέπει να είναι εξίσου δυνατά ονόματα με της παλιάς φουρνιάς, καθώς είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει σύγκριση.
  • Ο Αχιλλέας, ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, μπορεί να είναι πρίγκιπας και γόνος μιας πάμπλουτης οικογένειας, αλλά ασχολείται με την υποκριτική κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα και συμμετέχει στην ταινία του Netflix, "No Hard Feelings".

 

Dislikes

  • Η οικειοθελής αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το J2US μας "πάγωσε" όλους. Δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα, ούτε και ο Στέλιος Δρουμαλιάς που την είχε coach. Παρασκήνιο πάντως δεν υπάρχει. Η γυναίκα πέρασε δύσκολα και όσο επαγγελματίας κι αν είναι θέλει να μείνει στο σπίτι να πενθήσει τη μητέρα της. Απόλυτα σεβαστό. Θα μας λείψει πολύ. Για να δούμε ποια θα βρεθεί δίπλα στον Στέλιο;
  • "Μπιφ" Σίσσυς Χρηστίδου με την Ιωάννα Μαλέσκου. Εντελώς αχρείαστο όμως.
  • Αυτά τα follow/unfollow ανάμεσα στα ζευγάρια που τσακώνονται, με κουράζουν. Εσάς; 
  • Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα δεν με τρέλαναν οι ενδυμασίες για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές των προηγούμενων ετών.

 

  • Εγώ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τον εκτιμώ πολύ και τον σέβομαι αλλά το «καψόνι» στην τότε κοπέλα του ήταν χοντρό. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, της είχε πάρει κινητό με σύνδεση στο όνομά του και όταν τσακωνόταν της το έκοβε!!!

 

  • Στους «Παγιδευμένους» γιατί το σενάριο ήθελε τον Σταύρο νεκρό; Ο ρόλος του Κίμωνα Κουρή στα πρώτα επεισόδια με εκνεύριζε, στη συνέχεια όμως έγινε ένας από τους αγαπημένους μου στη σειρά του ΑΝΤ1.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR