counter

Φίλιππος Μιχόπουλος: Η ανάρτηση που είχε κάνει για την Αθηνά Οικονομάκου 2 μήνες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Φίλιππος Μιχόπουλος: Η ανάρτηση που είχε κάνει για την Αθηνά Οικονομάκου 2 μήνες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου
Φίλιππος Μιχόπουλος: Η ανάρτηση που είχε κάνει για την Αθηνά Οικονομάκου 2 μήνες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Χωρισμός - βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 26/04 έγινε γνωστό πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου και μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό μέσα από μια ανακοίνωσε που εξέδωσε, η οποία ανέφερε: "Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου".

Διαβάστε επίσης! Αθηνά Οικονομάκου: Τα 10 χρόνια κοινής πορείας, οι 2 γάμοι, τα παιδιά & το διαζύγιο "βόμβα" (Photos)

Λίγους μήνες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου και συγκεκριμένα στις 6 Μαρτίου, ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και είχε ευχηθεί δημόσια στην Αθηνά Οικονομάκου για τα γενέθλιά της.

Ο επιχειρηματίας είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της συζύγου του και στη λεζάντα είχε γράψει: «Χρόνια πολλά στην πιο ηλεκτρισμένη, ακατέργαστη ομορφιά μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει κάνει πλέον τον λογαριασμό στο Instagram ιδιωτικό.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR