counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/4) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Είστε έτοιμοι για τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up Cosmetics ;

Likes

  • Τα πάνω κάτω έχουν έρθει εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες στις τηλεθεάσεις των καθημερινών πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Δεν το λες και κακό… Το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 χτες έκλεισε πρώτο με 16,5% στο νεανικό κοινό, δεύτερο το “Fay’s Time” με 9,1% , τρίτο το “BreakFast@Star” με 8,8% ακολούθησε το “Πάμε Δανάη” με 8,4% , η “Super Κατερίνα” με 7,5% , το “Πρωίαν σε είδον” με 6,4% και το “Πρωινό Σου Σου” με 3,5%.
  • Μου αρέσουν τα αντανακλαστικά που έχει το «Πρωινό» και η αμεσότητα του Λιάγκα. Λένε μια ανακρίβεια για τον ίδιο «οι απέναντι», ενημερώνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ είναι στον αέρα και απαντά μέσα σε δευτερόλεπτα ξεκαθαρίζοντας την αλήθεια.
  • Μου έφτιαξε τη διάθεση ο τρόπος που σχολιάζει ο Ζαφείρης Μελάς ότι το φιλί που του έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης στο στόμα έγινε viral! 

 

  • Και επίσημα, ύστερα από ανακοίνωση της ΕΡΤ, η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12αρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής τη βραδιά της 68ης Eurovision.
  • Ο Έλον Μασκ γοητεύτηκε από την Ελένη Τσολάκη! Λέτε να βάλουμε βύσμα την παρουσιάστρια του “Πρωινού Σου Σου” να τον πείσει να μετονομάσει το “X” σε “Twitter” και να επαναφέρει το μπλε πουλί;
  • Συμφωνώ με όσα σχολίασε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου στις Ευρωεκλογές.

 

  • Αυτή τη στιγμή που σας γράφω πραγματοποιείται ακόμα ένα γύρισμα του "Secret Song" με τη Ναταλία Γερμανού με τις ιστορίες να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και συγκινητικές από αυτές που έχουμε δει ως τώρα.
  • Κυκλοφόρησε και ο τρίτος κύκλος της σειράς του Netflix «Τα φτερά της φιλοδοξίας» που σας την αναφέρω από τον πρώτο κύκλο. Αν εργάζεστε στον χώρο των media ή αν γοητεύεστε από αυτόν, δείτε τη.

Dislikes

  • Η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση για την κριτική επιτροπή του “The Voice” εξηγώντας μάλιστα πως τελείωσαν αυτά για την ίδια και αφήνει χώρο σε άλλες τραγουδίστριες να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Βέβαια το "dislike" το δίνω γιατί θα την ήθελα σε κριτική επιτροπή καθώς αν μία δικαιούται να κρίνει είναι η Άννα Βίσση με την αξεπέραστη φωνή που στις Live εμφανίσεις της είναι “καλύτερη και απ΄το CD”! Γιατί είναι πραγματικά σημαντικό για τον όποιο διαγωνιζόμενο να τον κρίνει η απόλυτη Ελληνίδα star και όχι κάποια άλλη που παίζει να έχει εκτεθεί πολλές φορές στα Live της με παραφωνίες. Ναι έχουμε δει και τέτοια…!

 

  • Αυτό που ο Νίκος Μάνεσης με τέτοια καριέρα και τεράστιες τηλεθεάσεις στο ενεργητικό του, χάνει την ψυχραιμία του κάθε φορά που τα νούμερά του δεν είναι καλά δεν το λες και πολύ ωραίο…
  • Βόλτα ως guests από πάνελ σε πάνελ. Δεν έχουν φίλους να τους πουν ότι δεν είναι καλό για την εικόνα τους;
  • Ναι, όπως του είπε face to face και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν προσβλητικός απέναντι στην Μπέττυ Μαγγίρα.
  • Αφού δεν συμφωνούμε και κατακρίνουμε τις απόψεις του Κυριάκου Βελόπουλου, γιατί συνεχώς του δίνουμε βήμα ή αναπαράγουμε τα όσα λέει;
  • Κάντε λίγη ακόμα υπομονή γιατί η αφρικανική σκόνη που μας έχει αλλάξει τα φώτα και χρωμάτισε τα πάντα γύρω μας, θα αρχίσει να υποχωρεί από αύριο πρωί και μέχρι το μεσημέρι θα έχει μειωθεί σημαντικά. Το πιο αστείο που διάβασα στα social media είναι ότι γίναμε "σέπια" - από το γνωστό φίλτρο.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up Cosmetics

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR