counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (29/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (29/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (29/3) - Powered by Cherī up

Λίγο πριν υποδεχτούμε το σαββατοκύριακο και αποχαιρετήσουμε τον Μάρτιο, πάμε να δούμε τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics

Likes

  • Η Δώρα Παντέλη η οποία θα επιστρέψει με νέο ταίρι στο J2US είναι super star του γηπέδου. Βρέθηκα στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα ΠΑΟ - Μπαρτσελόνα όπου έκανε συνεντεύξεις με παίκτες και αθλητικούς παράγοντες. Πριν το ματς, αλλά και μετά ο κόσμος έκανε ουρές για να φωτογραφηθεί μαζί της. Χαμός σας λέω.
  • Το "I love Σου Κου" εκτός από μια καθαρόαιμη ψυχαγωγική εκπομπή είναι και η πιο φιλόξενη. Όχι μόνο για τους καλεσμένους της, αλλά και για τα... celebrity κατοικίδια. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο "φιλοξένησαν" το σκυλάκι της Δανάης Μπάρκα (για άλλη μια φορά) αλλά και της Φαίης Σκορδά, επειδή οι παρουσιάστριες έλειπαν εκτός Αθηνών. 

  • Μπορεί να βλέποουμε αυτές τις ημέρες παντού φωτογραφίες και πλάνα με τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά ο ίδιος θα βρεθεί ζωντανά στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού την Κυριακή, στην πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.
  • Στο αποψινό Dragons’ Den θα δούμε την Super Κική να βρίσκεται μπροστά στους Dragons’ με την ιστορία της να συγκινεί ιδιαίτερα.

  • Στα 830 ευρώ από 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός! Άντε να ανεβαίνει σιγά σιγά γιατί ως τώρα μόνο οι τιμές των προϊόντων βλέπουμε να αυξάνονται.
  • Για τους θαυμαστές του Lenny Kravitz τα νέα είναι ευχάριστα αφού ο Αμερικανός ροκ σταρ ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση στο Instagram την εμφάνισή του στην Αθήνα!

Dislikes

  • Λίγα λεπτά πριν φτάσω στην πρόβα του J2US την Πέμπτη συνέβησαν όσα διαβάσατε για τον Δημήτρη Κόκοτα. Ένας υπέροχος άνθρωπος που προσευχόμαστε για να πάνε όλα καλά με την υγεία του. Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες μου πληροφορίες, οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ είναι κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.
  • Κι εκεί που οι τηλεθεατές περίμεναν να παρακολουθήσουν νέο επεισόδιο από το “Ναυάγιο” διαπίστωσαν ότι βλέπουν το αμέσως... επόμενο. Ευτυχώς για τους φανατικούς της σειράς τα αντανακλαστικά του MEGA ήταν τέτοια που μετά το πρώτο break προβλήθηκε το σωστό επεισόδιο.
  • Δεν συμφωνώ με πολλά σχόλια και κυρίως με τον τρόπο που τα εκφράζει ο Νίκος Μουρατίδης, αλλά αυτή τη φορά μόλις είδα κι εγώ τη φωτογραφία του Παπακαλιάτη και από δίπλα αυτή του Brandley Cooper είπα «Αμάν!». Πάντως το «Δάσκαλος» ως πιθανός τίτλος είχε κυκλοφορήσει πράγματι στα sites πριν ανακοινωθεί επίσημα το "Maestro",αλλά κανένας δεν τον είχε βγάλει από το μυαλό του… Είχε δοθεί από συγκεκριμένους ανθρώπους και το θυμάμαι πάρα πολύ καλά…

 

  • Όπως είπε και η Κατερίνα Καινούργιου, υπάρχουν κάποιοι που βάζουν τρικλοποδιές στην Ελεονώρα Μελέτη αλλά εκείνη δεν έχει μιλήσει ακόμα με τους ανθρώπους  που πρέπει (και που μπορεί). Τρικλοποδιές ακούω... Εμένα κάπου πάει το μυαλό μου! Ελεονώρα power.
  • Ένοχη για την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας η «μητέρα» από την Πάτρα. Όχι ότι περιμέναμε κάτι άλλο, ή ότι πέσαμε από τα σύννεφα, καθώς από την πρώτη στιγμή φαινόταν το πράγμα…
  • Τον σεισμό τον καταλάβατε; Εγώ απόλυτα αφού μόλις λίγα λεπτά πριν είχα ξυπνήσει και κουνιόμουν ολόκληρος.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού αύριο στο J2US (vote for us one more time please) και την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται".

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR