counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/4) - Powered by Cherī up

Και ήρθε επιτέλους η Παρασκευή και η ώρα που θα ρίξουμε μια ματιά σε όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα Likes & Dislikes - Powered by  Cherī up cosmetics.

Likes

  • Από τις συνεντεύξεις του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω προκύπτουν... 25 θέματα, κάτι που συνέβη και χτες βράδυ που είχε καλεσμένους τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Πέτρο Κόκκαλη. Επιτυχία! 

 

  • Μου αρέσει πολύ που βλέπω την Ελένη Βουλγαράκη ερωτευμένη και πλέον όλο και πιο εξωστρεφή σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και της αξίζει να έχει δίπλα της τον καλύτερο.
  • Παρακολούθησα το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Open «Σαν Ψέμα» στην δημοσιογραφική προβολή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Gold Class των Village Cinemas. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εκτός από αγαπημένος μου φίλος είναι φανταστικός ηθοποιός, του ταιριάζει απίστευτα ο ρόλος του μπαμπά και επίσης είδα στο πλάι του την καλύτερη Κατερίνα Γερονικολού που έχω δει ως τώρα. Στο τέλος του επεισοδίου έπιασα τον εαυτό μου να θέλει να μάθει και τη συνέχεια της πλοκής. Αυτό σημαίνει πολλά!
  • Το TV Queen θα ξεκινήσει να προβάλλεται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τέλη Απριλίου και θα είναι talent - reality show όπου θα αναδείξει την επόμενη παρουσιάστρια. Έχει και εγκλεισμό σε σπίτι. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει ε; Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που θα είναι διευθυντής της σχολής, κατά 95% παρουσιάστρια του show θα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω αλλά κάνετέ το 100%...
  • Ο Δημήτρης Πανόπουλος διεκδικεί μια θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα και οι τίτλοι δίνουν και παίρνουν. Και όχι αγαπητοί συνάδελφοι, ο Δημήτρης δεν είναι απλά ένας πανελίστας που συμμετέχει σε μια εκπομπή. Είναι δημοσιογράφος, έχει δουλέψει πάρα πολλά χρόνια σε δελτία και ενημερωτικές εκπομπές, έχει καλύψει πολέμους, εκλογές, σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές για πολλά χρόνια πριν τον γνωρίσουμε μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» που και εκεί ενημέρωση κάνει. Να μην έχουμε επιλεκτική μνήμη.
  • Το "Γηροκομείο" του Ηλία Ψινάκη έχει σίγουρα θέση στην ελληνική τηλεόραση. Εντάξει με κάποια "μπιμπ" σίγουρα και χωρίς πλάνα με τσιγάρα. Θα το δούμε προσεχώς στη late night ζώνη του Open.
  • Η Μήλος και η Τήνος στα καλύτερα ελληνικά νησιά για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 σύμφωνα με το National Geographic.
  • Η Ελεονώρα Μελέτη είναι όπως πάντα, πολύ δυναμική και ντόμπρα και τη χάρηκα που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για την επικαιρότητα που την αφορά.

 

Dislikes

  • Η "βόμβα" που έσκασε χτες για τη διακοπή του «Mega Καλημέρα» μόνο θλίψη προκαλεί. Μία εκπομπή που μπροστά και πίσω απαρτίζεται από εξαιρετικούς επαγγελματίες, σταματά πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν. Μακάρι αυτό που άκουσα χτες να ισχύει και να εξασφαλίσουν, στ' αλήθεια τους εργαζόμενους που ξαφνικά χάνουν τη δουλειά τους. 
  • Όσα μηνύματα να ήθελε να περάσει ο Νίκος Καρβέλας μέσα από τη συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη, σε όσα και να θέλαμε να συμφωνήσουμε μαζί του, τα κάλυψε ο τρόπος, το ύφος και η συμπεριφορά του απέναντι στην οικοδέσποινα της εκπομπής.

 

  • Είδαμε και άλλες συνεντεύξεις αυτή την περίοδο που θα μου δώσετε λίγο χρόνο ώστε να τις σχολιάσω μια και καλή.
  • Άρχισαν και τα αποκλειστικά που «δίνουν» εκπομπές σε ανθρώπους, ενώ οι ίδιοι δεν γνωρίζουν το παραμικρό.
  • Τον Γιώργο Μαρίνο δεν θα ήθελα να τον δω στην τωρινή του κατάσταση.
  • Ο Βασάλος θεωρεί ότι δεν αφορά κανέναν αν έχει σχέση. Πλανάσαι πλάνην οικτράν Κωνσταντίνε μου... Ρώτα και εμάς που βλέπουμε τα "κλικαρίσματα" σε θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα και την προσωπική σου ζωή.
  • Έπεσε μπροστά στα μάτια μου άρθρο για τις επιπτώσεις στην καρδιά που έχει η διαλειμματική νηστεία. Δεν είμαι αρμόδιος να αναλύσω ή να σχολιάσω ένα τόσο σοβαρό ζήτησα, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι πριν κάνετε οποιαδήποτε δίαιτα, να συμβουλεύεστε πρώτα το γιατρό σας!!! Κανέναν και τίποτα άλλο.
  • "Το περιπολικό δεν είναι ταξί"... Μια φράση, χιλιάδες συναισθήματα και μια ακόμα ζωή που χάθηκε τόσο άδικα.

Αυτά για σήμερα...

Να περάσετε ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο με αγαπημένους σας ανθρώπους.

Ραντεβού το Σάββατο στο J2US (ΔΩΣΤΕ μας την ψήφο σας ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ μας) και την Κυριακή στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR