counter

Κέιτ Μίντλετον: Αναζητά νέο βοηθό επικοινωνίας! Ο μισθός & τα προσόντα

Κέιτ Μίντλετον: Αναζητά νέο βοηθό επικοινωνίας! Ο μισθός & τα προσόντα
Κέιτ Μίντλετον: Αναζητά νέο βοηθό επικοινωνίας! Ο μισθός & τα προσόντα

Μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον, το Παλάτι αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Έτσι λοιπόν, αναζητά  βοηθό που θα λαμβάνει ετησίως 32.740,60 δολάρια

Ο «βοηθός» της Κέιτ θα αναφέρεται στο γραφείο ενός ιδιωτικού γραμματέα, ο οποίος δεν κατονομάζεται και θα έχει έδρα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου η ομάδα κυρίως «υποστηρίζει τις καθημερινές δραστηριότητες και τα καθήκοντα του Βασιλιά και της Βασίλισσας και της άμεσης οικογένειάς τους». 

«Η ομάδα της Βασιλικής επικοινωνίας προωθεί το έργο, τον ρόλο, τη συνάφεια και την αξία της Βασιλικής Οικογένειας σε ένα παγκόσμιο κοινό». Η αντίδραση στη δουλειά μας είναι πάντα υψηλού προφίλ, και έτσι η φήμη και ο αντίκτυπος θα είναι στην πρώτη γραμμή όλων όσων κάνετε» αναφέρεται στην περιγραφή της θέσης εργασίας.

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Έγινε απόπειρα παραβίασης του ιατρικού φακέλου της; Η σιωπή της κλινικής προκαλεί ερωτηματικά

Ο ρόλος θα καλύπτει τα πάντα, για να διασφαλίσει ότι «οι επικοινωνίες προκαλούν συνεχώς ενδιαφέρον και προσεγγίζουν ένα εύρος κοινού».  Το άτομο που αναζητά το παλάτι θα πρέπει να έχει «έφεση στη λεπτομέρεια», Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει επίσης να έχει «εξαιρετικές διαπροσωπικές δεξιότητες, να εργάζεται καλά μέσα σε στενές προθεσμίες και να μπορεί να κερδίσει γρήγορα άλλα μέλη της ομάδας». Το επίσημο πλένο προσφέρει μια ελαφρώς μειωμένη εργάσιμη ημέρα: 37,5 ώρες την εβδομάδα, σε αντίθεση με τις 40 που απαιτεί μια κανονική οκτάωρη ημέρα.

Ο ρόλος συνοδεύεται επίσης από ένα «γενναιόδωρο πακέτο παροχών που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τις προτεραιότητες της ευημερίας και της ζωής του μελλοντικού υπαλλήλου, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν μεσημεριανών γευμάτων στις εγκαταστάσεις».

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR