counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/4) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Είστε έτοιμοι για τα νέα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics

Likes

  • Ελένη Μενεγάκη. Τη συνάντησα προχτές βράδυ, τυχαία. Με το που μπήκε στο χώρο ακούστηκε ένα παρατεταμένο «ααααα…» ενθουσιασμού και αυτόματα σήκωσαν όλοι τα κινητά τους για να φωτογραφίσουν την ωραία Ελένη. Όλο αυτό το είδα από ψηλά, καθώς ήμουν σε άλλο όροφο, αλλά την πέτυχα στην έξοδο… Και μετά από λίγο βγήκαμε και φωτογραφία… Δεν θα σας πω τίποτα, πέρα από ότι είναι ακόμα πιο όμορφη από την τελευταία φορά που την είδα. Και γενικά είναι στα καλύτερά της… Αγαπάμε Ελένη.
  • Μόλις επέστρεψα το βράδυ στο σπίτι παρακολούθησα τη συνέντευξη της Λένας Παπαδοπούλου στον Γρηγόρη. Την έχω δει πάρα πολλές φορές να τραγουδάει την περίοδο που σπούδαζα ακόμα στη Θεσσαλονίκη. Εντυπωσιακή εμφάνιση και φωνή, αξιοπρεπής, πάντα χαμηλών τόνων, χωρίς φασαρίες, φήμες και σκάνδαλα να την κυνηγούν. Μου αρέσει πολύ.

 

  • Πάντα την εκτιμούσα την Καίτη Γαρμπή αλλά τους τελευταίους δύο μήνες ακόμα περισσότερο. Περισσότερο από άλλες συναδέλφους της. Κυρία με τρόπους και σεβασμό. Ευχάριστη έκπληξη οι «Ευαισθησίες» που επανακυκλοφόρησε ως ντουέτο με τον φίλο μου Αναστάσιο Ράμμο.

  • Αυτό το δίμηνο για εμένα ήταν πολύ διδακτικό. Με αφύπνησε ξανά… Όχι ότι δεν ήξερα τι είναι ο καθένας, αλλά λέμε τώρα…
  • Μία όμορφη και συγκινητική ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα για τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου στο Instagram. Δεν περίμενα να διαβάσω αυτό βέβαια για να αποκτήσω άποψη για τη Βίκυ και πως ήταν και είναι ως μαμά. Λίγο πολύ σε αυτό το θαυμαστό χώρο των media, ξέρουμε τι καπνό φουμάρουν όλοι...
  •  Ο Νίκος Καρβέλας το Σάββατο καλεσμένος της Ναταλίας στο "Καλύτερα δε γίνεται"! Αυτή η συνέντευξη θα έχει απίστευτο ενδιαφέρον
  • Με αφορμή τα γενέθλια της Ελένης Τσολάκη σήμερα, να πω ότι είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα με την μεγαλύτερη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Δουλεύει ατελείωτες ώρες για την εκπομπή της, κάνει και η ίδια ρεπορτάζ, πολλά τηλέφωνα και της αξίζουν τα καλύτερα. Αν ήταν σε μεγαλύτερο κανάλι σίγουρα και η τηλεθέασή της θα ήταν διαφορετική! Πολύχρονη Ελένη μου!

Dislikes

  • Μετά από 7 χρόνια και κάποια μικρά up & downs στη σχέση τους, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοιλέδης δεν είναι ποια μαζί με τον στενό τους φίλο και παραλίγο κουμπάρο Κώστα Φραγκολιά να επιβεβαιώνει το χωρισμό. Πόσο δύσκολο και άβολο πάντως για τη Μαρία να την περιμένουν κάμερες έξω από τη δουλειά της για να κάνει δηλώσεις. Τι να κάνουμε όμως και οι δημοσιογράφοι; Γενικά όταν ένα ζευγάρι είναι τόσο εξωστρεφές, μετά δύσκολο να μην ασχολούμαστε μαζί τους στο χωρισμό.
  • Η Αννίτα Πάνια ξεκαθάρισε ότι το βίντεο με τον… περίεργο ήχο που φέρεται να έκανε ο Νίκος Καρβέλας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, είναι προϊόν μοντάζ. Αυτό άκουσα κι εγώ λίγες ημέρες πριν. Ε, το χιούμορ έχει και τα όριά του παιδιά. Μην προσβάλουμε ανθρώπους.

 

  • Τον Κωνσταντίνο Βασάλο πέρα από το γεγονός ότι τον συμπαθώ πολύ έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει στην τηλεόραση γιατί είναι η φωνή του κόσμου, η αυθόρμητη, η αφιλτράριστη άποψη χωρίς διάθεση για δημόσιες σχέσεις. Και σε όσες «κόντρες» προκύπτουν είμαι ξεκάθαρα μαζί του... Όμως αυτό που είπε ότι δεν έχει χώρο στην εκπομπή της Σίσσυς να μιλήσει κλπ δεν μου πολυάρεσε. Όχι ότι έχει άδικο ο άνθρωπος, αλλά δεν είναι λίγο άκομψο; Ακόμα κι αν το έχει εκφράσει στη Σίσσυ, στην αρχισυντάκτρια ή στην παραγωγή της εκπομπής δε το λες και ωραίο να το επικοινωνεί δημόσια, ενώ η εκπομπή είναι στον αέρα.
  • Ο Χάρης Βαρθακούρης εξομολογήθηκε ως καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» ότι ήταν λάθος κίνηση να παρουσιάσει το Big Brother και από την δεύτερη κιόλας εκπομπή σκέφτηκε «που έμπλεξα». Τελικά εκείνα τα δύο Big Brother «της νέας εποχής» που έλεγαν στον ΣΚΑΙ μας άλλαξαν όλους, τους άμεσα εμπλεκόμενους και μη, τα φώτα… Και άντε αυτό που παρουσίασε ο Χάρης απασχολούσε κιόλας, θα έχει να το καμαρώνει, δεν απέτυχε. Το επόμενο ήταν που πέρασε και δεν ακούμπησε.

 

  • Σεβασμός στον Δημήτρη Κόκοτα και στην οικογένειά του. Οι αναρτήσεις από δημοσιογράφους, όχι μόνο στα site αλλά και στα social media τους, με βαρύγδουπους τίτλους και λεζάντες είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου…

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes  - Powered by Cherī up cosmetics .

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR