counter

Το μπούστο δούλεψε…

Το μπούστο δούλεψε…
Το μπούστο δούλεψε…

Σκεφτείτε πόσο γοητευτικό και θελκτικό είναι το μπούστο της Μαρίας Κορινθίου, ώστε την επομένη της θεομηνίας που σκότωσε τόσο κόσμο και την παραμονή του Πολυτεχνείου, ξεκίνησε η σφαγή για λόγου του.

Μεγάλη η χάρη του, λοιπόν, μιας και το είδαν οι θεατές της πρεμιέρας του «Γοργόνες και μάγκες» και το χάρηκαν για τα καλά. Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και το κράξιμο, η πρωταγωνίστρια έσπευσε να διορθώσει το ρούχο, βάζοντας κάτι φτερά, κάτι στρας, κάτι πούπουλα, ώστε να θυμίζει περισσότερο Καραγιάννη, παρά καμπαρέ. Προφανώς παραδεχόμενη ότι όντως έκανε λάθος (μαζί με τον σκηνοθέτη και λοιπούς συντελεστές που πιθανόν να έχουν λόγο) και σοφά πράττουσα, δεν έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Μία τόσο όμορφη, νοσταλγική παράσταση, είναι κρίμα κι άδικο να τη συζητάμε για αυτό το λόγο. Φαντάζομαι πως μετά από τόσες πρόβες και σκληρή δουλειά, ούτε και στους ίδιους θα άρεσε το ότι τα media ασχολούνται με το «γυμνό», «τόπλες» κλπ της Μαρίας Κορινθίου. Ίσως ο κόσμος να συρρεύσει για να το απολαύσει από κοντά. Ίσως, όμως, και να μην πάει γιατί θα έχει απογοητευτεί από το φτηνό τρικ. Αν ήταν τρικ. Και ειλικρινά, εύχομαι να μην ήταν τρικ, αλλά απλή γκάφα που θα ξεχάσουμε γρήγορα, όταν δούμε την παράσταση.

Υ.Γ.: Τον Γιάννη Πλούταρχο δεν είδα σε κανένα πλάνο ρε παιδιά.

*Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ», καθηγητής στη σχολή του ΑΝΤ1 «Ant1 Media Lab» και Διευθυντης της δισκογραφικης εταιριας Spin Records​

Facebook: facebook.com/lkonstantaras/

Twitter: @LambroukosJr 

Instagram: lamproskonstantaras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR