counter

Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: "Με 'απείλησε' τότε πως αν δεν το κάνω θα χωρίσουμε"

Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: "Με 'απείλησε' τότε πως αν δεν το κάνω θα χωρίσουμε"
Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: "Με 'απείλησε' τότε πως αν δεν το κάνω θα χωρίσουμε"

Στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αποχή του από την υποκριτική, στα υβριστικά μηνύματα στα social media και στη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου.

Δείτε επίσης! O Γιάννης Αϊβάζης για το Asia Express: "Υπήρχε ένας μικρός πόλεμος, να βγουν να το πουν αυτοί που το κάνανε"

Όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης

«Δεν περίμενα ότι η ταινία “Άβυσσος” θα έχει τέτοια απήχηση. Πραγματεύεται τις τελευταίες ημέρες ενός μεσήλικα που είναι στο αρχικό στάδιο της άνοιας. Ήταν επιλογή μου να “καθυστερήσω” την ταινία στην Ελλάδα, η χώρα μας “καίει” τα παιδιά της, δε δίνει εύκολα ευκαιρίες σε νέους δημιουργούς. Αν δεν είχα αποστασιοποιηθεί από την υποκριτική, δε θα έκανε την ταινία», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Για την καριέρα του, ο ίδιος είπε: «Θα μπορούσα να είχα αποφύγει το Survival. Καβάλησα το καλάμι αλλά το ξεκαβάλησα πολύ γρήγορα. Με ταρακούνησε όταν πήγα στην Αμερική και γνώρισα ανθρώπους με τεράστιο βεληνεκές που συμπεριφέρονταν απλά».

Για τον γάμο του με την Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε: «Θέλω να κάνω κάτι τηλεοπτικό με τη Μαρία Κορινθίου και δεν αποκλείεται στο μέλλον να γίνει, θα μπορούσε να είναι τα πάντα. Η Μαρία δε σε κάνει να βαριέσαι ποτέ, είναι η καλύτερη μάνα για το παιδί μου, γκρινιάζει λίγο τελευταία αλλά ακόμη και αυτό το αγαπάμε. Δεν έχουμε μείνει ποτέ χώρια, ακόμα και στην πιο δύσκολη στιγμή θα είμαστε μαζί. (…) Όταν γέννησε η Μαρία, μου ήρθε η πρόταση για τη “Παταγονία” αλλά δεν ήθελα να τοι κάνω γιατί θα την άφηνα μόνη της. Με “απείλησε” τότε ότι αν δεν το κάνω, θα χωρίσουμε. Ίσως πίστευε ότι είναι πολύ καλό για μένα».

Για τα σχόλια που δέχεται στα social media, δήλωσε: «Θυμώνω με τους ανθρώπους που δεν έχουν ταυτότητα, είναι μεγάλη δειλία να γράφεις ανώνυμα αρνητικό σχόλιο. Έχω πάει δικαστικά και έχει καταδικαστεί άνθρωπος, δεν λυπάμαι καθόλου γι’ αυτό. Γνώμη μπορεί να έχει ο καθένας, από τη στιγμή που εκτίθεσαι. Να σε βρίζει και να σε διασύρει, δεν έχει κανένας το δικαίωμα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR