counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (8/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (8/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (8/3) - Powered by Cherī up

Λίγο πριν υποδεχτούμε το...Σου Κου, πάμε να δούμε μαζί τα Likes & Dislikes των ημερών  - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Εξαιρετικοί στην παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού της Eurovision ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά. Βρίσκω επίσης πολύ έξυπνη και «φρέσκια» ιδέα να επιλέξουν για σχολιαστές τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα. Προσωπικά, αν με ρωτάτε, θα έβαζα κάπου μέσα σε όλο αυτό και τον Διονύση Ατζαράκη

  • Μενεγάκη, Ζαρίφη, Μπάρκα, μου θύμισαν χτες τις παλιές χρυσές και απροβλημάτιστες εποχές της τηλεόρασης με τραγούδι, χορό, γέλιο και τσίκνισμα. Ειδικά στην "Ελένη" ...αναβιώσαμε τον θρυλικό Πρωινό Καφέ που όλα τότε ήταν ένα πάρτι, ειδικά την συγκεκριμένη Πέμπτη του χρόνου.
  • Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας και το MEGA ως φόρο τιμής, εκτός από το μοναδικό αφιέρωμα στην εκπομπή Mega Stories με μαρτυρίες της στενής της φίλης και Γραμματέα του Ιδρύματος "Μελίνα Μερκούρη" Μανουέλλα Παυλίδου, έδειξε την εμβληματική «Στέλλα» με πρωταγωνίστρια την σπουδαία Ελληνίδα.

 

  • Μπορεί να δείξαμε σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές το σπίτι στο Κολωνάκι που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα αγοράσει ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά την παράσταση απ΄όλους μας έκλεψε ομολογουμένως ο Νίκος Ευαγγελάτος ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο… «τρύπωσε» στο εσωτερικό της κατοικίας και... έκατσε και αναπαυτικά στην πολυθρόνα.

 

  • Τα έλεγα εγώ ότι μόλις μπουν οι «Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1 θα κάνουν χαλασμό! Ε, έκαναν. Και που είστε ακόμα. Τα δύο πρώτα επεισόδια είναι εισαγωγικά. Στα επόμενα θα δείτε την ανατροπή, της ανατροπής, ω ανατροπή.
  • Ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύτηκε τον σύντροφό του στο δημαρχείο της Αθήνας. Να ζήσουν!
  • Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου κι έκαναν αναδρομή στο ξεκίνημα, στην ένδοξη πορεία της μέχρι το σήμερα. Μοναδικός ο Χατζηνικολάου, unique και η Lady!

 

  •  Ο Γιώργος Τσαλίκης ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του με τον Χρήστο Μενιδιάτη σε νυχτερινό κέντρο στην Πειραιώς. 70 sold out παρακαλώ και όπως ανέφερε και ο επιχειρηματίας του Omega, Ανδρέας Αλευράς, «πρώτη φορά πάει καλά μαγαζί και το κλείνουνε». Τι να κάνει όμως ο Γιώργος που είχε κανονίσει εμφανίσεις στην Αμερική, όπως κάθε χρόνο εδώ και πολλούς μήνες;

 

Dislikes

  • Με το που βγήκε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision ξεκίνησε και ο κακός χαμός σε διαδίκτυο και σε εκπομπές για το αν είναι καλό ή όχι. Και ξεκινάει η... διχόνοια. Και ο φανατισμός. Μην στείλουμε στο διαγωνισμό έναν άνθρωπο με τις ευχές μας και την καλή μας ενέργεια μια φορά.

  • Με το video clip κι εγώ δεν ενθουσιάστηκα αλλά μην ξεχνάμε ότι και με το “Fuego” της Φουρέιρα δεν είχαμε τρελαθεί, αλλά μόλις είδαμε την παρουσίαση του κομματιού τη μεγάλη βραδιά μείναμε άφωνοι.
  • Κουράστηκα να με ρωτάνε για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Άρη Μακρή. Δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω από αυτά που μαθαίνουμε μέσα από αναρτήσεις και δηλώσεις του πρώην ζευγαριού. Μακάρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να λάμψει η αλήθεια.
  • Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης ύστερα από καρδιακό επεισόδιο. Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι πλέον καλά, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο όπως έχει γραφτεί. Σιδερένιος.
  • Η Σοφία Χατζηπαντελή σήκωσε την μπλούζα της κι έδειξε το στήθος της μέσα στο τρένο και όλο αυτό δεν το ακούσαμε, αλλά το είδαμε καθώς έκανε και ανάρτηση. No comment.
  • Το παρελθόν του πρίγκιπα Χάρι τον κυνηγά ακόμα. Όλοι θυμόμαστε το εξώφυλλο της Sun το 2012 με τον μικρό γιο της Νταϊάνα και του Καρόλου να είναι γυμνός. Ο σάλος που είχε προκληθεί τότε, επίσης, αξέχαστος. Κι έρχεται τώρα μια 52 γυναίκα, η Κάρολ Ρόγιαλ, που λέει ότι έχει στην κατοχή της ακόμα πιο πιπεράτο φωτογραφικό υλικό από την περιβόητη βραδιά.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου,

Θα τα πούμε αύριο στο J2US (vote for us please) με μουσική και...χορό και την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR