counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/3) - Powered by Cherī up

Η Παρασκευή πριν από τριήμερο είναι σίγουρα η αγαπημένη όλων των μαθητών, αλλά και όσων δεν εργάζονται μέσα σε αυτό και μπορούν να απολαύσουν τις ημέρες που ακολουθούν ξεκούραστα.

Πριν υποδεχτούμε λοιπόν την Καθαρά Δευτέρα, πάμε να δούμε τα νέα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν παρουσιαστεί στον στρατό βρέθηκε στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον υποδέχτηκαν με τον «Φαντάρο» της Χαρούλας Αλεξίου. Μαγεία! Την είσοδό του στο στρατόπεδο την είδαμε, λίγες ώρες μετά, σε απευθείας σύνδεση! Από εποχές Σάκη Ρουβά τέτοιες δόξες τα ελληνικά στρατά.

 

  • «Ο θάνατος της κόρης μου έκανε πιο εύκολο το δικό μου επικείμενο τέλος… Η εγγονή μου η Άρτεμις δεν έχει ούτε μητέρα, ούτε πατέρα, ούτε αδέρφια» είπε μεταξύ άλλων η Αιμιλία Υψηλάντη σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στη Lifo που μας αφυπνίζει για το τι έχει πραγματικά σημασία και τι όχι.
  • Όσα λέει ο Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη στον αέρα του Πρωινού για τον Φώτη Ιωαννίδη με κάνουν και γελάω πολύ. Αυτό το πείραγμα, με κάθε ευκαιρία για τον σύντροφό της, ειδικά αν γνωρίζεις την Ελένη, είναι υπέροχο.
  • Έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι θέλω χρόνο για να καταλάβω οποιοδήποτε τραγούδι και να αποφασίσω αν μου αρέσει ή όχι αλλά στην περίπτωση της Μαρίνας Σάττι είχα βρει πιασάρικο το δικό της για τη Eurovision. Το «Ζάρι» τώρα που ανεβαίνει στα στοιχήματα όλοι σιγά σιγά αναθεωρούν… Ακόμα και η Εύη Δρούτσα που χτυπιόταν ότι της έκλεψαν τον στίχο (τα τα τα) τώρα το μαζεύει... Που για την ιστορία δεν είναι στίχος το "τα τα τα" αλλά εύρημα του Μάριου Ψιμόπουλου που έχει γράψει τη μουσική στην επιτυχία του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.
  • Βγάζω το καπέλο στη Μαρίνα Σάττι για αυτή της τη δήλωση στο Gala. «Επειδή νιώθω ικανοποίηση, πληρότητα και αυτοπεποίθηση με όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο, δεν φοβάμαι ότι συνδέω την αξία μου με τη θέση ή την βαθμολογία που θα πάρουμε στην Eurovision. Ίσως παλιότερα να το φοβόμουν και για αυτό να έκανα πίσω, όμως όχι τώρα. Γιατί η αφήγηση, η αισθητική, ο τρόπος, η αμεσότητα, η ωμότητα, η χαρά, όλα εκείνα που με ενδιαφέρουν είναι μέσα στο τραγούδι. Και μόνο που θα τραγουδήσω στη σκηνή της Eurovision για μένα είναι κέρδος».
  • Το 2023 μπορεί να άφησε μια πολύ πικρή γεύση στον Νίκο Πολυδερόπουλο μετά την ξαφνική απώλεια του 28χρονου αδερφού του Παντελή, ο ίδιος όμως προσπαθεί να στέκεται δυνατός και να στηρίζει την οικογένειά του. Αυτή την περίοδο συνεχίζει τις εμφανίσεις του με τεράστια επιτυχία στην παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας», ενώ τις άλλες ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται στην Κύπρο για τη νέα σειρά του Open με τον ίδιο και την Κατερίνα Γερονικολού στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
  • Μετά τον viral χορό της στην Άννα Βίσση η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δήλωσε πως θα ήθελε να είναι άντρας και να πήγαινε την “απόλυτη Ελληνίδα star” στα ουράνια!

 

  • Αν έχασες τα επεισόδια από τις "Ψυχοκόρες" και δεν είσαι συνδρομητής ΑΝΤ1+ μπορείς να δεις όσα πρόβαλε ως τώρα ο ΑΝΤ1, στο Antenna.gr

Dislikes

  • Η Καλομοίρα αποκάλυψε ότι πλήρωσε από την τσέπη της 800 ευρώ στο ξενοδοχείο στο Βελιγράδι που διέμενε για τη Eurovision. Η πάντα ευγενική τραγουδίστρια σχολίασε "Δε νομίζω πως είναι η ΕΡΤ, μπορεί να ήταν άνθρωπος της ΕΡΤ που έκανε την Κινέζα".
  • Δεν ξέρω αν είναι "μάτι" εξαιτίας των ανεβασμένων ποσοστών τηλεθέασης τους τελευταίους μήνες, αλλά η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου έχουν ταλαιπωρηθεί πολλές φορές αυτή τη σεζόν με θέματα υγείας. Να είναι περαστικά.
  • Ποτέ δεν πρέπει τελικά να κρίνουμε ανθρώπους από το «περιτύλιγμα». Για παράδειγμα τον Σταύρο Μαυρίδη τον γνωρίσαμε μέσα από τους κωμικούς του ρόλους και μας προκαλούσε γέλιο, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι ο ίδιος έμεινε 40 μέρες στο ψυχιατρείο ύστερα από εισαγγελική παρέμβαση.

 

  • Αυτό πάλι με τον ηθοποιό που είναι μέλος της συμμορίας που έκλεβε αυτοκίνητα;
  • Πολλά τα τροχαία τις τελευταίες ημέρες. Να προσέχετε με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να απολαύσετε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και όσοι μείνετε σπίτι, θα τα πούμε στο J2US (vote us please one more time) και στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού την Κυριακή.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR