Τα Ζώδια: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 – Περισσότερες ευκαιρίες, λιγότερες πιέσεις - Λέων

Τα Ζώδια: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 – Περισσότερες ευκαιρίες, λιγότερες πιέσεις
ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

Γενικά 

Αγαπητοί Λέοντες υποδέχεστε μια χρονιά σταθμό, με το 2023 να ανοίγει νέους δρόμους και καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας που αν τις ακολουθήσετε θα ικανοποιήσετε απόλυτα τη δημιουργικότητα σας, θα δείτε τους στόχους σας να υλοποιούνται και τα όνειρα σας να παίρνουν συγκεκριμένη μορφή. 

Ο Δίας, ήδη από τον Δεκέμβριο της προηγούμενης χρονιάς και ως τις 16/5 δίνει ώθηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με νομικές/δικαστικές υποθέσεις, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών και ευχάριστα γεγονότα που δεν τα περιμένατε.. Ο Κρόνος στις 7/3 εγκαταλείπει επιτέλους τη θέση του απέναντί σας επιτρέποντας-ειδικά σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου-να ανασαίνετε πιο ελεύθερα, έτοιμοι να διεκδικήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν! Είναι και ο Ουρανός που τώρα που είστε πιο άνετοι σας ζητά να προχωρήσετε σε αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας, να μην φοβηθείτε να αφήσετε μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί, να προσαρμόσετε τους στόχους σας στα σημερινά δεδομένα και να τους διεκδικήσετε με επιμονή και προσπάθεια. Αν ωστόσο δεν προχωρήσετε μόνοι σε αυτές τις αλλαγές, το σύμπαν μέσα από την ενέργεια του Ουρανού θα φροντίσει να φέρει ανατροπές και απρόοπτα γεγονότα που σας αναγκάσουν να προχωρήσετε σε αυτό το δρόμο. Ακόμη και οι εκλείψεις Ηλίου είναι ευνοϊκές για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, με αυτήν στις 20/4 να βοηθά την υλοποίηση ενός στόχου, ενώ αυτή της 14/10 ευνοεί τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σας.

Ο Ποσειδώνας έρχεται να δώσει και αυτός την έμπνευση και την διορατικότητα του στους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου τόσο στη δημιουργική σας έκφραση και την καλλιτεχνική σας φύση όσο και στον τρόπο που θα επενδύσετε τα χρήματα σας. Εννοείται ότι και σε αυτές τις συνθήκες διατηρείτε το μέτρο και τη λογική στις ενέργειες σας για να μην δείτε την άλλη όψη του Ποσειδώνα, αυτή με της διάψευσης των προσδοκιών.   

Αισθηματικά

Οι σχέσεις που άντεξαν τις δοκιμασίες του Κρόνου γα τρία σχεδόν χρόνια δεν έχουν πλέον τίποτε να φοβηθούν, αντίθετα τώρα θα ανανεωθούν και θα γίνουν ακόμη πιο βαθιές και ουσιαστικές. Για τους αδέσμευτους, ο Δίας στον Κριό ως τις 16/5 υπόσχεται γνωριμίες με πρόσωπα που ζουν μακριά ( η τεχνολογία όμως τους φέρνει κοντά), είναι άλλης εθνικότητας ή εντελώς διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας. Με την μετακίνηση του στον Ταύρο οι προσωπικές σας ανάγκες γίνονται η προτεραιότητα σας και επιδιώκετε να βρίσκεστε σε επαφή μόνο με πρόσωπα που μπορούν να σας καταλάβουν ουσιαστικά.

Με την Αφροδίτη να εγκαθίσταται στο ζώδιο σας για τέσσερις ολόκληρους μήνες (5/6-8/10) θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, είτε μέσα από παρέες και κοινωνικές επαφές, είτε ακόμη και το διάστημα των διακοπών. Η περίοδος της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης συμπίπτει με την εποχή των γενεθλίων σας και σας δίνει τη δυνατότητα είτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας είτε να έρθετε και πάλι κοντά με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Το δοκιμαστικό πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/3 ως τις 11/6 ζητά από τους αδέσμευτους Λέοντες των πρώτων ημερών να είναι ανοικτοί και έτοιμοι για μια σχέση που θα τους συγκλονίσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους!

Επαγγελματικά

Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου από τις 16/5 και ως το τέλος της χρονιάς, σε συνεργασία με τον Ουρανό από το ίδιο ζώδιο σας φέρνουν τις ευκαιρίες εκείνες που θα απογειώσουν την καριέρα σας, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσετε να αλλάξετε όχι μόνο θέση εργασίας αλλά και αντικείμενο, επιλέγοντας κάτι που σας ικανοποιεί όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχικά.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύς σας φέρνει ιδέες πρωτότυπες και χαρισματικές που θα μπορέσετε να τις βάλετε σε εφαρμογή, με σοβαρή και υπεύθυνη προσέγγιση.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ως τις 23/3 και πάλι από 11/6 ως τέλος του χρόνου οδηγεί μεν τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου στην επαγγελματική επιτυχία αλλά αυτή δεν θα έρθει εύκολα, αλλά μέσα από συστηματική δουλειά και αφοσίωση.

Διαφορετική τύχη θα έχουν οι Λέοντες των πρώτων ημερών, με τον Πλούτωνα να περνά για λίγο απέναντί τους (23/3-11/6) και να δοκιμάζει έντονα συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις. Λόγω της έκλειψης στις 5/5 θα περάσουν δύσκολα και οι Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, με την αναστάτωση, τις δυσκολίες και τις ανατροπές στον χώρο της εργασίας να τους πιέζουν ιδιαίτερα.

Οικονομικά

Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας κρατηθείτε μακριά από προτάσεις συνεργασίας κάποιων πολύ κοντινών σας προσώπων, γιατί ο Κρόνος στους Ιχθύς δεν αφήνει να προκύψουν κέρδη και αυτό θα οδηγήσει και στη ρήξη των μεταξύ σας σχέσεων. Την περίοδο ωστόσο της σεληνιακής έκλειψης στις 28/10 θα κερδίσετε κάποια χρήματα που θα σας κάνουν να αναθαρρήσετε.

Τα οικονομικά σας μπορούν τα βελτιωθούν το καλοκαίρι, με την Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο να σας σπρώχνει να βγάλετε προς τα έξω ένα δημιουργικό σας ταλέντο και μέσω αυτής της απασχόλησης να κερδίσετε επιπλέον χρήματα.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR