Τα Ζώδια: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 – Περισσότερες ευκαιρίες, λιγότερες πιέσεις - Ταύρος

Τα Ζώδια: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 – Περισσότερες ευκαιρίες, λιγότερες πιέσεις
ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου - 20 Μαίου

Γενικά

Το 2023 είναι μια χρονιά που θα σας ”υποχρεώσει” να προχωρήσετε σε καθοριστικές αλλαγές και επαναπροσδιορισμό σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας που όχι μόνο δεν βοηθούσαν την εξέλιξη σας αλλά αντίθετα σας κρατούσαν πίσω και σας περιόριζαν. Το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό (ως 16/5) θα δείτε τη ψυχολογία σας να βελτιώνεται, με τα άγχη και τις αγωνίες του παρελθόντος να υποχωρούν σημαντικά. Από 16 Μαΐου και μετά που ο Δίας θα κινείται στο δικό σας ζώδιο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε τη ζωή σας, να λύσετε προβλήματα που σας ταλαιπώρησαν για μεγάλο διάστημα και επιτέλους να χαμογελάσετε! Το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου, απαλλάσσει από την πίεση του όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας και βοηθά όλους σας, ανεξαρτήτως δεκαημέρου να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό και τις δυνατότητες σας. Με τη στήριξη του οι επιλογές σας θα είναι πολύ πιο σταθερές και σοβαρές, με τις καινούργιες φιλίες που δημιουργούνται να ενθαρρύνουν την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Βέβαια υπάρχει πάντα ο Ουρανός που μέχρι τις 29/5 θα ανατρέπει τα σχέδια και το πρόγραμμα όσων έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, ενώ από εκεί και μετά, ως το τέλος του χρόνου είναι αυτοί του τρίτου δεκαημέρου που θα πρέπει να τον ανεχθούν. Ωστόσο, ο Ουρανός δεν είναι περιοριστικός πλανήτης, επιτρέπει στις ευκαιρίες να αναδειχθούν αρκεί και εμείς να μπορέσουμε να τις αντιληφθούμε.

Το διάστημα που περιλαμβάνει τις εκλείψεις της χρονιάς, δηλαδή από αρχές Απριλίου ως τέλη Οκτωβρίου, κρατήστε χαμηλούς τόνους, μην προκαλείτε με το λόγο ή τις ενέργειες σας και ότι σχεδιάζετε μην τον κοινοποιείτε αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Ειδικά η έκλειψη της 20/4 θα σας αποκαλύψει κρυφούς εχθρούς και ενέργειες πίσω από την πλάτη σας που δεν μπορούσατε να διανοηθείτε. 

Αισθηματικά

Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο σας (16/5) σε συνδυασμό με την παρουσία εκεί και του Ουρανού δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να έρθουν στην συναισθηματική σας ζωή καινούργια πρόσωπα που θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα σας βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης των ως τώρα επιλογών αλλά και των αναγκών σας. Ειδικότερα οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου που η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ίδιο σημείο με τον Ουρανό ένας ξαφνικός έρωτας θα φωτίσει με τη λάμψη και τη ζωντάνια του την ήρεμη ζωή σας.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο για το διάστημα 16/3 -11/4 σας κάνει περισσότερο ελκυστικούς, γοητευτικούς και ενδιαφέροντες στα μάτια των άλλων με τις ερωτικές προτάσεις και τις νέες γνωριμίες να είναι άφθονες!

Για όσους είστε ήδη σε σχέση, η μακρά παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να σας οδηγήσει να πάρετε και εσείς την απόφαση να συγκατοικήσετε ή να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια. Γενικότερα, η θέση αυτή της Αφροδίτης ανανεώνει τόσο τις οικογενειακές όσο και τις σχέσεις σας με πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σας συναισθηματικά.

Η έκλειψη Σελήνης στις 28/10 είναι ευνοϊκή για τη συναισθηματική σας ζωή και σας επιτρέπει να κάνετε όνειρα μακροπρόθεσμα για μια σχέση που έρχεται να σας δώσει μόνο χαρά!

Επαγγελματικά

Φέτος, από το φθινόπωρο και μετά θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε χώρο εργασίας ή να έχετε μια επιπλέον ασχολία που μακροπρόθεσμα θα σας ανταμείψει και οικονομικά. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς συνεχίζει να σας εφοδιάζει με έμπνευση και όραμα που αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά θα επιτύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Η έκλειψη στις 5ης Μαΐου επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες και ίσως ξαφνιαστείτε δυσάρεστα από το πραγματικό πρόσωπο ενός συνεργάτη σας. Οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου έχουν ως τις 23/3 και πάλι από τις 11/6 και μετά, την ευχέρεια αλλά και τη δύναμη να αγωνιστούν για την πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων τους. Το διάστημα 23/3 -11/6 ο Πλούτωνας θα κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στον Υδροχόο, δίνοντας μια πρώτη γεύση των πιέσεων που θα προκύψουν στα επαγγελματικά όσων έχουν γεννηθεί τις πρώτες-πρώτες ημέρες του Ταύρου.

Οικονομικά

Με τον Ερμή να κινείται ως τις 12/1 ανάδρομα στον τομέα των οικονομικών σας θα βρίσκεστε συνεχώς μπροστά σε οικονομικά ζητήματα και οφειλές του παρελθόντος που ζητούν λύση. Από 12/1 ως και 25/3 που κινείται πλέον ορθόδρομα στον ίδιο χώρο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε σπατάλες ή περιττές αγορές μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας να έχετε στην κατοχή σας όμορφα πράγματα.

Από τα μέσα Μαΐου που ο Δίας θα βρεθεί στο δικό σας ζώδιο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να βελτιώσετε το εισόδημα σας, ενώ και η παραμονή της Αφροδίτης για μεγάλο διάστημα στον Λέοντα (5/6 – 8/10) ευνοεί την βελτίωση των οικονομικών σας μέσα από επαγγελματικές δραστηριότητες παράλληλες με την ήδη υπάρχουσα εργασία σας.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR