counter

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο διεθνής Έλληνας με τον οποίο έχει έρθει κοντά μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο

Όλο το παρασκήνιο, πίσω από τις φήμες για τρίτο πρόσωπο στο χωρισμό του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ, έδωσε στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα ο Πάνος Βήττας.

"Να πούμε καταρχάς ότι το περιβόητο διαζύγιο, είναι πρωτοσέλιδο παντού. Έχει βγει στα μανταλάκια, αν μπορούμε να το πούμε ευγενικά και πρέπει να πούμε επίσης ότι υπήρξε μία διάσταση, γιατί η Τατιάνα πριν από τον συγκεκριμένο (άνδρα) που ακούγεται, είχε ένα ακόμη πρόσωπο πολύ κοντά της.

Διαβάστε επίσης: Νικόλαος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα του (Photo - Video)

 

Όταν άλλωστε είσαι εν διαστάσει, είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις τις επιλογές σου. Εγώ γνωρίζω για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο δε γνωρίζουμε την εθνικότητα του. Ο νυν, από ότι γνωρίζουμε μάλλον είναι Έλληνας απλά διεθνούς φήμης, αφού είναι λίγο δύσκολο να είμαστε και ακριβείς, όταν είναι κάποιος international", δήλωσε. 

Όταν στη συνέχεια ερωτήθηκε από τον Τάσο Τεργιάκη τον λόγο για τον οποίο επήλθε η διάσταση μεταξύ τους, είπε ότι δεν είχαν παιδιά, ή κάτι άλλο να τους δεσμεύει έτος εισαγωγικών, επομένως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, σε μια απόφαση να χωρίσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR