Τα Ζώδια: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 – Περισσότερες ευκαιρίες, λιγότερες πιέσεις - Αιγόκερως

Τα Ζώδια: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 – Περισσότερες ευκαιρίες, λιγότερες πιέσεις
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Γενικά

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού τονίζει ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, το πατρικό σας σπίτι όπως και τον τόπο κατοικίας σας. Αρκετοί θα θελήσετε να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι, να το ανακαινίσετε ή να μετακομίσετε σε μια περιοχή που θα σας αρέσει πολύ περισσότερο. Δεν αποκλείεται μάλιστα σε αυτή την μετακίνηση να σας οδηγήσουν ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Ο Κρόνος που από τις 8/3 θα βρίσκεται στους Ιχθύς βάζει περιορισμούς σε άσκοπες μετακινήσεις ή επαφές με πρόσωπα που δεν έχετε πλέον τίποτε να μοιραστείτε. Αντίθετα, ευνοεί ότι έχει να κάνει με σπουδές και επιμόρφωση, αλλά και την ενασχόληση σας με την τεχνολογία. Ο Ουρανός θα συνεχίσει μέχρι και τα τέλη Μαΐου να ανατρέπει τα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, να δημιουργεί μπερδέματα και ξαφνικές αλλαγές στην ροή των προσωπικών (φιλικών και ερωτικών) σχέσεων αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις από πρόσωπα αγαπημένα εκεί που δεν το περιμένατε.

Οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα μπορέσετε φέτος να εκφραστείτε με μεγαλύτερη ευκολία έχοντας τη βοήθεια του Ποσειδώνα που δίνει στο λόγο σας έμπνευση και φαντασία ευνοώντας τόσο την προφορική όσο και την γραπτή σας επικοινωνία. Τα ταξίδια σύντομα ή και πιο μακρινά είναι επίσης άλλο ένα δώρο του Ποσειδώνα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου που δεν σας αγγίζει ακόμη η πίεση του Κρόνου.

Ο Πλούτωνας που βρίσκεται για τελευταία χρονιά στο ζώδιο σας, θα σας προσφέρει μέχρι τις 23/3 και από τις 11/6 ως το τέλος της χρονιάς την ικανοποίηση του να αναγνωριστούν οι σκληρές προσπάθειες που είχατε κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια, και να διακριθείτε στο κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο κινείστε.

Αισθηματικά

Τα καλύτερα για εσάς έρχονται μετά τις 16/5 που ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράσετε τις επιθυμίες σας με μεγαλύτερη άνεση, να δείξετε στον σύντροφο σας τις συναισθηματικές σας ανάγκες αλλά και να κάνετε μια σημαντική γνωριμία όσοι είστε αδέσμευτοι.

Ακόμη, αν η απόκτηση ενός παιδιού είναι μέσα στους στόχους του 2023 το διάστημα μέχρι το φθινόπωρο είναι το πιο ευνοϊκό. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί τις ημέρες γύρω στην έκλειψη της 5ης Μαΐου μιας και η συμμετοχή του Ουρανού θα φέρει μεν μια ερωτική σχέση στη ζωή σας αλλά η πορεία της θα είναι τρικυμιώδης.

Το πέρασμα του Κρόνου στις 8/3 στους Ιχθύς σας βοηθά να ξεδιαλύνετε μέσα σας τι προσδοκείτε από την ερωτική σας σχέση αλλά και τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε. Η Αφροδίτη που όλο το καλοκαίρι στον Λέοντα μιλά για ερωτικές προσεγγίσεις που θα έχετε από πρόσωπα που δεν μπορούσατε να φανταστείτε! Απολαύστε ότι σας καλό σας προσφέρει εκείνο το διάστημα και αφήστε τις σοβαρές σκέψεις για το φθινόπωρο… Τέλος, η σεληνιακή έκλειψη στις 28/10 στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει κοντά σας ένα πρόσωπο που δεν τολμά να σας διεκδικήσει αλλά του αρέσετε καιρό και περιμένει από εσάς το σήμα για να προχωρήσει.

Επαγγελματικά

Σημαντικό ρόλο στην πορεία των επαγγελματικών σας θα παίξουν και οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού που θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε πολύ σημαντική πρόοδο σε αυτόν τον τομέα, κυρίως λόγω των πρωτοβουλιών που θα πάρετε και της ικανότητας σας να διαπραγματεύεστε. Η θέση του Δία στον Κριό ως τις 16/5 υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, πρόοδο και καταξίωση από τους ανωτέρους σας αλλά και ευκαιρίες να κάνετε πολύ σημαντικά βήματα στην καριέρα σας.

Οικονομικά

Η χρονιά ξεκινά με αρκετή πίεση σε αυτόν τον τομέα, και λόγω του ανάδρομου Ερμή που καθυστερεί κάποια έσοδα που περιμένετε, αλλά κυρίως λόγω του Κρόνου που επιμένει ως τις 7/3 να σας φέρνει περιορισμούς και εμπόδια σε αυτόν τον τομέα.

Έρχεται όμως η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο το διάστημα 23/3- 11/6 να δημιουργήσει οικονομικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να αγνοήσετε! Οι ευκαιρίες αυτές μπορεί να σχετίζονται με επενδύσεις και αποδόσεις κινήσεις προηγουμένων χρόνων ή και χρήματα που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR