Τα Ζώδια: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 – Περισσότερες ευκαιρίες, λιγότερες πιέσεις - Δίδυμοι

Τα Ζώδια: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 – Περισσότερες ευκαιρίες, λιγότερες πιέσεις
ΔΙΔΥΜΟΙ
21 Μαίου - 21 Ιουνίου

Γενικά

Το 2023 υπόσχεται να είναι μια πιο θετική χρονιά, με λιγότερα προβλήματα, με εκπλήξεις και περισσότερες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς που θα βοηθήσουν την βελτίωση ορισμένων δύσκολων καταστάσεων που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Υπάρχει στην αρχή της χρονιάς Η θέση του Δία στον Κριό ήδη από τον Δεκέμβριο και μέχρι τις 16/5 εμπλουτίζει την κοινωνική σας ζωή με καινούργιες γνωριμίες ενώ οι σχέσεις με κάποιους φίλους σας γίνονται ακόμη πιο στενές, προσφέροντας τη συναισθηματική σταθερότητα που χρειάζεστε όσο και αν δεν το ομολογείτε. 

Από τις 16 Μαΐου και μετά που ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο θα αισθάνεστε πιο ήρεμοι και χαλαροί, καθώς τους υποσυνείδητους φόβους και τις ανασφάλειες σας ακόμη και αν δεν εξαφανιστούν σίγουρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να τους διαχειριστείτε. Η θέση της Αφροδίτης για πολύ μεγάλο διάστημα (5/6 ως 8/10) στον Λέοντα βοηθά να οργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι, να μετακινηθείτε, να αλλάξετε ή να αποκτήσετε μεταφορικό μέσο, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα.

Αισθηματικά 

Σίγουρα η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από 11/4 ως 7/5 αυξάνει την επιρροή που ασκείτε στους γύρω σας, με την παιχνιδιάρικη διάθεση σας να τους κατακτά με μεγάλη ευκολία. Το ίδιο διάστημα μπορείτε επίσης να φροντίσετε και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας αν και αυτό θα σας κοστίσει οικονομικά περισσότερο από ότι είχατε υπολογίσει. Ο Δίας, μέχρι τις 16/5 που κινείται στον Κριό εξαντλεί κάθε δυνατότητα του διαδικτύου για να σας γνωρίσει με καινούργια πρόσωπα, ενώ ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί μέσα από το κοινωνικό/φιλικό σας περιβάλλον. Το πέρασμα του Δία στον Ταύρο ίσως σας μπλέξει σε μια σχέση που πρέπει να μείνει κρυφή, ενώ η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ( 23/7 -4/9) φέρνει και πάλι στο δρόμο σας μια ιστορία από το παρελθόν που φαίνεται να μην έχει τελειώσει.

Οι ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς (20/4 & 14/10) είναι βοηθητικές για την προσωπική σας ζωή φέρνοντας σας νέες γνωριμίες και καινούργιους φίλους αλλά και πρόσωπα που τραβούν την προσοχή σας ενεργοποιώντας την ερωτική σας διάθεση! 

Επαγγελματικά

Εκμεταλλευτείτε ως τις 7/3 την παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας αν και τίποτε δεν θα γίνει χωρίς να κοπιάσετε. Όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα μπορέσετε να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία με τους εταίρους σας να βρίσκονται σε άλλη πόλη και οι επαφές σας να γίνονται με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογιών, ενώ αν είστε νεώτεροι και σας απασχολούν θέματα σπουδών θα μπορέσετε το ίδιο διάστημα να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία.

Από τις 8 Μαρτίου που ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς οι Δίδυμοι που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους θα πάρουν μια γεύση από την πίεση και τις ευθύνες που θέλουν δε θέλουν θα κληθούν να αναλάβουν στα επαγγελματικά τους, και μόνο αν κινηθούν με σοβαρότητα σύνεση και λογική θα τα καταφέρουν. Το διάστημα 23/3 ως 11/6 οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου θα μπορέσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και να δείτε ένα σημαντικό στόχο να πραγματοποιείται. Αντίθετα, όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας κινήσεις και αποφάσεις, με τον Ποσειδώνα να θολώνει την κρίση σας και να μην σας οδηγεί σωστά. Την ίδια προσοχή πρέπει να δείξετε και στις επαφές σας με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον γιατί ίσως θελήσουν να σας εξαπατήσουν.

Με την έκλειψη Σελήνης στις 5/5 οι πιέσεις και οι δυσκολίες που θα υπάρξουν στον χώρο της εργασίας σας θα σας εξαντλήσουν. Προσέχετε την υγεία σας. Αντίθετα, η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης της 28ης Οκτωβρίου σε σύνοδο με τον Δία σας βοηθά να βελτιώσετε προς το καλύτερο τις συνθήκες στην εργασία σας. 

Οικονομικά 

Η πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω ως 23/3 επηρεάζει θετικά τα οικονομικά όσων έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, ενώ η ανάδρομη κίνηση του στο ίδιο ζώδιο από τις 11/6 φέρνει χρήματα καθυστερούμενα, πληρωμές που έχουν καθυστερήσει, ίσως και χρήματα που προέρχονται από την αξιοποίηση μιας κληρονομιάς.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR