Τα Ζώδια: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 – Περισσότερες ευκαιρίες, λιγότερες πιέσεις - Κριός

Τα Ζώδια: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 – Περισσότερες ευκαιρίες, λιγότερες πιέσεις
ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Γενικά

Το 2023 είναι μια χρονιά που θα σας απαλλάξει σε μεγάλο βαθμό από τις ταλαιπωρίες που έχετε περάσει τα τελευταία χρόνια. Είναι αλήθεια πως οι αντοχές σας δοκιμάστηκαν σε διάφορους τομείς, είτε επαγγελματικά είτε με προβλήματα οικογενειακά και προσωπικών σχέσεων, με θέματα υγείας και ματαιώσεις σχεδίων και στόχων. Στις περισσότερες δε περιπτώσεις δεν είχατε καν το περιθώριο να αντιδράσετε. Με τον Δία στο δικό σας ζώδιο ως τις 16/5 αλλά και μετά που θα περάσει στον Ταύρο θα πιστέψετε στις δυνάμεις σας και απελευθερωμένοι από ψυχολογικά μπλοκαρίσματα θα εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Από την άλλη, ο Κρόνος στον Υδροχόο σας έχει δείξει και θα συνεχίσει ως τις 7/3 να σας αποδεικνύει ότι ο κάθε στόχος θέλει επιμονή, αφοσίωση και κόπο για να πραγματοποιηθεί και δεν αρκεί μόνο ο αρχικός ενθουσιασμός.

Αισθηματικά

Αν και στις αρχές της χρονιάς θα μπορούσατε να δραστηριοποιηθείτε ερωτικά και μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, η έλλειψη διάθεσης από μέρους σας και ορισμένες εντάσεις με το περιβάλλον σας δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Ένα πολύ καλό διάστημα για τα ερωτικά σας είναι από τις 5 Ιουνίου ως τις 8 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και οι ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας συγκινήσει θα είναι πολλές, όπως και τα φλερτ και οι ερωτικές προτάσεις που θα έχετε. Την περίοδο δε που θα κινείται ανάδρομη στο ίδιο ζώδιο (23/7 -4/9) θα μπορέσετε, αν το θελήσετε, να πλησιάσετε και πάλι ένα πρόσωπο με το οποίο στο παρελθόν είχατε ζήσει έναν δυνατό έρωτα.

Ένα ακόμη θετικό διάστημα είναι από 8 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη που κινείται στον συντροφικό Ζυγό να σας βοηθά να κερδίσετε στο παιχνίδι του έρωτα αρκεί να έχετε καταλήξει ποιο πρόσωπο θέλετε για συμπαίκτη σας και να μην βασανίζετε από διλλήματα. Και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις ευνοούνται επίσης, με τον διάλογο και την επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων να λύνει κάθε πρόβλημα. Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται το διάστημα 27/8 με 12/10 με τον Άρη απέναντί σας να σας κάνει εριστικούς και νευρικούς, έτοιμους να διαφωνήσετε με την παραμικρή αφορμή. Αν δεν θέλετε να κινδυνέψει η σχέση σας φροντίστε να ελέγξετε (όσο γίνεται) την τάση σας πρώτα να μιλάτε και ύστερα να σκέπτεστε.

Επίσης κατά τη διάρκεια των ηλιακών εκλείψεων στον άξονα Κριού-Ζυγού (20/4 & 14/10) θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σας, διαφορετικά η σχέση σας θα αναστατωθεί από εγωιστικές συμπεριφορές που θα απομακρύνουν τον ένα από τον άλλο. 

Επαγγελματικά

Με τον Δία στο δικό σας ζώδιο θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και αν σκέφτεστε εδώ και καιρό να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον ή ακόμη και αντικείμενο απασχόλησης τώρα είναι η στιγμή σας. Ο Πλούτωνας συνεχίζει να επηρεάσει θέματα καριέρας και εργασιακής εξέλιξης και ως τις 23/3 που αλλάζει προσωρινά ζώδιο, βοηθά τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχουν σημαντικά πράγματα για την επαγγελματική τους πορεία. Το διάστημα 23/3 ως 11/6 που θα κινείται στον Υδροχόο έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας ή είναι σημαντικά στον τομέα τους και να δημιουργήσετε φιλικές σχέσεις μαζί τους.

Οικονομικά

Ο Ουρανός συνεχίζει και φέτος να αναστατώνει τα οικονομικά σας μη επιτρέποντας να τηρήσετε κανέναν προγραμματισμό, με την αστάθεια να επηρεάζει μέχρι τον Μάιο κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ από τον Μάιο και μετά όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Το πέρασμα του Δία από τα μέσα Μαΐου σε αυτόν τον τομέα θα φέρει ευκαιρίες για κέρδη από αποδόσεις ή επενδύσεις για εσάς τους πρώτου δεκαημέρου, αλλά και πάλι όλες οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένες και μετρημένες. Επιπλέον μπορεί ένα πρόσωπο από το άμεσο περιβάλλον σας να θελήσει να σας ενισχύσει οικονομικά, και η αλήθεια είναι ότι το προσμένατε καιρό να συμβεί.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR