2022 - Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Ταύρος

2022 - Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου - 20 Μαίου

Η χρονιά ξεκινάει για εσάς με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο οπότε δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τις επιλογές ή νιώθετε ότι δεν έχετε την απαραίτητη σιγουριά για να προχωρήσετε και να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας… Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου πάντως θα νιώθετε ότι εκεί που κάνετε ένα βήμα μπροστά θα χρειαστεί να κάνετε και ένα βήμα πίσω. Πάντως μέχρι αρχές Μαρτίου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω είναι βοηθητική για εσάς αλλά θα το καταλάβετε κυρίως το Φεβρουάριο αυτό, οπότε μην ανησυχείτε, δεν είναι και τόσο μακριά αυτό!

Ο Δίας από τους Ιχθύς  μέχρι τις 11 Μαΐου   σας χαρίζει τις ευεργεσίες του και σας ανοίγει στα κοινωνικά σας ώστε να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή χρονική για να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες και στα ερωτικά σας αλλά και γενικότερα να γνωρίζετε χρήσιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και στα επαγγελματικά σας. Τον Οκτώβριο θα έχετε ξανά αυτή την ευκαιρία αλλά  θα δείτε αυτή την επιρροή να μικραίνει καθώς ο Δίας θα είναι ανάδρομος οπότε και εσείς αποφασίζετε να ξανασκεφτείτε και να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας σε πιο ρεαλιστικά δεδομένα ώστε να τους φτάσετε πιο εύκολα… Δεν είναι κακό να κατεβάζετε τον πήχη, αρκεί να ξέρετε ότι αυτός θα ξανανέβει όταν ωριμάσουν οι συνθήκες.

Στις 20 Αυγούστου και όταν ο Άρης θα μετακινηθεί στους  στον Διδύμους , θα γίνετε πολύ σκληροί διαπραγματευτές των οικονομικών σας ή θα αποζητάτε το αντίτιμο των υπηρεσιών σας με πιο απαιτητικό τρόπο… Να προσέχετε από 28 Οκτωβρίου και μετά   γιατί εκείνο το διάστημα ο Άρης σε ανάδρομη πορεία θα σας δημιουργήσει αρχικά οικονομικές σκοτούρες αλλά και θα σας κάνει περισσότερο παρορμητικούς αλλά και νευρικούς και δε θα μπορείτε να εστιάσετε στα σημαντικά καταναλώνοντας την ενέργειά σας άσκοπα. Προσέξτε επίσης μην  παρασυρθείτε σε οικονομικά ανοίγματα που θα είναι παντελώς άκυρα και θα σας εντείνει  περισσότερο την ήδη βεβαρημένη σας κατάσταση.

Ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο έχετε καταλάβει ότι οι αλλαγές είναι ουσιαστικές και άμεσες για εσάς ίσως και επιβεβλημένες οπότε δεν μπορείτε να μην τις ακολουθήσετε και κυρίως να μην τις αποζητάτε… Είναι σίγουρο ότι το τέλος του 2022 θα σας βρει σε διαφορετική κατάσταση από αυτή που είστε στο τέλος του 2021. Θα αναγκαστείτε να κάνετε και επαγγελματικές αλλαγές και αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε τους άλλους… Οι Εκλείψεις της χρονιάς που πραγματοποιούνται τον Απρίλιο, το Μάιο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο θα σας βάλουν σε αλλαγή πλεύσης που όσο πιο εύκολα αντιληφθείτε ότι χρειάζεται να αφήσετε πίσω το παλιό τόσο πιο καλό θα είναι για εσάς!

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR