Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια; - Ζυγός

Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια;
ΖΥΓΟΣ
23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Γενικά

Το 2019 είναι μια χρονιά που επιτέλους μετά από πολλά χρόνια επαναφέρει τη δράση και τη όρεξη σας για δημιουργία. Μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες που αν εκμεταλλευτείτε σωστά την όση εμπειρία αποκτήσατε μέσα από τις πικρές μέρες του παρελθόντος θα καταφέρετε πολλά.

Εργασία και χρήμα

Ήδη με το ξεκίνημα της χρονιά νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και αποφασιστικότητα στο να πετύχετε. Κυρίως από τα μέσα Μαΐου έως και τον Ιούνιο είναι μια καλή ευκαιρία για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να διεκδικήσετε τους στόχους σας, ενώ η Έκλειψη του Ιουλίου φέρνει αναγνώριση και διάκριση. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες επωφεληθείτε απ’ την παραμονή του Δία στο ζώδιο του Τοξότη και τολμήστε νέα επιχειρήματα που σχετίζονται ενδεχομένως και με το εξωτερικό. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι την ανάδρομη πορεία του Ερμή το Μάρτιο που φέρνει αναστάτωση, παρανοήσεις και στέρηση της ενέργειας σας και κατά τις ημερομηνίες των εκλείψεων (6 Ιανουαρίου, 2 και 16 Ιουλίου και 26 Δεκεμβρίου) που καλείστε να διαχειριστείτε αλλαγές και ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν και δεν απαλλάσσεστε οριστικά από το βάσανο των οικονομικών, έχετε τη δυνατότητα κυρίως από τα μέσα του Νοεμβρίου να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, προκειμένου να απαλλαγείτε από το άγχος και να προφυλαχτείτε από απρόβλεπτες και δυσάρεστες καταστάσεις στο μέλλον. Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο σας δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξετε τακτική και να είστε πιο προσεκτικοί με τη διαχείριση γενικότερα των οικονομικών σας.

Έρωτας

Αυτή τη χρονιά καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη συναισθηματική σας ζωή που φαίνεται να είναι και ο τομέας που αποσπά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σας. Αποδεσμευτείτε από αρρωστημένες καταστάσεις του παρελθόντος και δώστε ένα οριστικό τέλος σε ότι έχετε παλέψει πολύ αλλά οι προσπάθειες σας φάνηκαν άκαρπες. Ο Δίας ο οποίος παραμένει στο ζώδιο του Τοξότη έως και τις 2 Δεκεμβρίου φέρνει αυξημένη κοινωνικότητα και την ευκαιρία σε σας που είστε μόνοι να κάνετε νέες γνωριμίες, να προχωρήσετε σε ένα γάμο και επιτέλους να βρείτε το σύντροφο της ζωής σας. Ο Ουρανός που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι και τις 5 Μαρτίου εφιστά την προσοχή σας. Μην ενθουσιάζεστε και μην ποντάρετε σε ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο και δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα μπορούσε να σε εμπλέξει σε περίπλοκες συναισθηματικές καταστάσεις. Αν θέλεις να ενημερωθείς και να αποφύγετε παγίδες… κάλεσε στο 9016000619.

Υγεία

Φέτος η κατάσταση της υγείας σας θα είναι καλή και θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα αίματος και ασυνέπεια στην αρτηριακή πίεση. Αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού και το άγχος.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR