Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια; - Υδροχόος

Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια;
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου

Γενικά

Απ’ την αρχή της χρονιάς θα νιώσετε πολύ διαφορετικά. Τόσο διαφορετικά που θα απορήσετε και εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας. Η ανάγκη σας να απαλλαγείτε απ’ οτιδήποτε σας βάρυνε και σας δυσαρέστησε τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα επιτέλους γίνετε πραγματικότητα. Η χρονιά κρύβει και φέρνει πολλές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά τα όσα έχετε στερήσει απ’ τον εαυτό σας.

Εργασία και χρήμα

Φημίζεστε για τη συναισθηματική σας προσφορά που τόσα χρόνια σας άφησε μικρά περιθώρια προσωπικής ελευθερίας και επέκτασης στα εργασιακά. Φέτος λοιπόν ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε τον τρόπο που δουλεύεται, να διεκδικήσετε τους στόχους σας και χωρίς να φανεί καθόλου εγωιστικό το να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στην προσωπική σας καριέρα και ανάπτυξη. Δεν υπάρχει καταλληλότερη χρονιά από τη φετινή για να εκφράσετε και να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Η κοινωνικότητα σας θα παίξει σημαντικό ρόλο γι’ αυτό και δώστε της έμφαση, καθώς και θα πρέπει να τολμήσετε να αναλάβετε νέα καθήκοντα. Μη φοβηθείτε επίσης τις περιστασιακές δυσκολίες στα οικονομικά και εμπιστευτείτε τον Ποσειδώνα που κυριαρχεί στους ιχθύες και βοηθά να τα καταφέρετε για μια ακόμη χρονιά. Έξτρα έσοδα κατά διαστήματα και κυρίως τους τελευταίους μήνες της χρονιά διαχειριστείτε με σύνεση και μην εντυπωσιάζεστε. Οι Εκλείψεις τις χρονιά σας καλούν να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε διαφωνίες και ρήξεις με άτομα κύρους. Είναι σημαντικό να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους και να διατηρήσετε την αξιοπιστία σας. Επιδιώξτε τις όποιες αλλαγές μόνο αν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και μη βαδίζετε πάνω σε σαθρό έδαφος.

Έρωτας

Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου δημιουργεί και φέρνει στην επιφάνεια τουλάχιστον κατά διαστήματα, έντονα οικογενειακά θέματα και διλήμματα. Φροντίστε να δώσετε τις λύσεις αποφεύγοντας τις έντονες και ακραίες αποφάσεις και συμπεριφορές. Μια νέα όμως εποχή εμπειριών και αναζητήσεων ξεκινά από την άνοιξη και μετά. Ουσιαστικά θα μπορέσετε πλέον να πάρετε τις αποφάσεις σας, να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας και να τολμήσετε το ένα βήμα παρακάτω στη σχέση σας, ξεχνώντας παλιές σας συνήθειες. Οι δυο Ηλιακές εκλείψεις τον Ιανουάριο και το Δεκέμβρη σας βοηθούν να ανακαλύψετε τα αληθινά κίνητρα και ανάγκες σας κάνοντας ταυτόχρονα ένα σωστό απολογισμό του τι έχετε περάσει μέχρι σήμερα, τι έχετε θυσιάσει και τι αξίζει πραγματικά να κρατήσετε στη ζωή σας. Ο Δίας στον Τοξότη φέρνει τα δώρα του για εσάς που παλεύεται με τη μοναξιά σας, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε έμφαση στην κοινωνικότητα σας. Νέες γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο και περιβάλλον, θα σας δώσουν κίνητρα και ευκαιρίες να βγείτε απ’ το καβούκι σας, να διασκεδάσετε και να βγείτε απ’ τη μονοτονία. Σε κάθε περίπτωση μέχρι και το φθινόπωρο τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει και σίγουρα θα έχετε κάνει χώρο στη ντουλάπα σας για τα ρούχα αυτού που μπαίνει αιφνιδιαστικά στη ζωή σας. Η έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου στο άξονα Υδροχόου - Λέοντα θα σου δημιουργήσει ερωτηματικά και αναζητήσεις γύρω απ’ τη συναισθηματική σου ζωή. Καλώντας στο 9016000619 δε θα νιώσεις μόνος και θα είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Υγεία

Μην εμπλέκεστε στα δίχτυα της κατάθλιψης και βρείτε τρόπους να ανεβάσετε τις ψυχολογία σας σε περιόδους που το στρες είναι έντονο. Προσθέστε άσκηση στη ζωή σας χωρίς όμως να υπερβάλλετε και σ’ αυτόν τον τομέα και να επιβαρύνετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα. Σε γενικές γραμμές όμως δεν αναμένονται σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR