Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια; - Τοξότης

Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια;
ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Γενικά

Το 2019 είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονιά για εσάς, μιας και ο κυβερνήτης σας Δίας βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Ξεκινά δηλαδή για εσάς μια εποχή ανανέωσης και αποκατάστασης των όσων κακών αντιμετωπίσατε τα προηγούμενα χρόνια. Όμως μέσα απ’ αυτά που περάσατε ωριμάσατε, μάθατε και βγήκατε πολύ πιο σοφοί. Έχετε ξεκαθαρίσει τους στόχους σας, ξέρετε τι θέλετε και κυρίως πως να το διεκδικήσετε και να το κατακτήσετε.

Εργασία και χρήμα

Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζετε η χρονιά για τα επαγγελματικά, μιας και φαίνεται να φέρνει νέες ευκαιρίες και συνεργασίες που θα σας βάλουν στη διαδικασία αναζήτησης νέων δραστηριοτήτων. Μη φοβηθείτε να αναλάβετε νέα καθήκοντα να επιδιώξετε νέα επιχειρήματα, μιας και η διάθεση σας να μάθετε και να αυξήσετε τις γνώσεις σας γίνετε μανία. Ο Κρόνος κατά διαστήματα βέβαια σας δημιουργεί και φέρνει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας, όμως εσείς είστε αποφασισμένοι να πετύχετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας που δε σας διαψεύδει τις περισσότερες φορές και κάντε ασκήσεις αυτοπεποίθησης στον καθρέφτη σας τις στιγμές που νιώθετε αδύναμοι. Όσο για τα οικονομικά… να ξέρετε ότι σας δίνονται ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα μέσα από μια δεύτερη ενασχόληση έστω και κατά διαστήματα, που όμως θα σας βοηθήσουν πολύ στο να βρείτε τις ισορροπίες σας. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά σας άλλωστε με μια πιο ενήλικη στάση και συμπεριφορά, να απαλλαγείτε από παλιές εκκρεμότητες και οφειλές και να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις πραγματικές σας ανάγκες.

Έρωτας

Έχετε κάνει αρκετά λάθη στη συναισθηματική σας ζωή κατά το παρελθόν που σας οδήγησε ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια. Φέτος είναι μια χρονιά που θα αναθεωρήσετε πολλά και θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κάνετε οικογένεια ή και να δώσετε βαρύτητα στην ήδη υπάρχουσα. Από τα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε τις ισορροπίες σας, αρκεί εσείς που είστε μόνοι να αποφύγετε τους ενθουσιασμούς. Ζυγίστε σωστά και ψυχολογήστε νέες γνωριμίες προτού ποντάρετε συναισθηματικά και πληγωθείτε για μια ακόμα φορά. Γύρω από τα διαστήματα των εκλείψεων (6 Ιανουαρίου, 2 και 16 Ιουλίου και 26 Δεκεμβρίου) πιθανόν να σας πιάνουν συμπτώματα ανασφάλειας, με αποτέλεσμα να έχετε την τάση να γίνεται αρκετά διεκδικητικοί με ανθρώπους και πράγματα που θεωρείτε πως σας ανήκουν. Θα πρέπει να είστε σε θέση να διαχωρίσετε στις εφήμερες καταστάσεις από τις σχέσεις που έχουν δυνατότητες να εξελιχθούν στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση είναι μια χρονιά που η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει, έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε να αναπτύξετε την κοινωνικότητα σας και να πάρετε τα πάνω σας. Ο Ποσειδώνας απ’ το ζώδιο των Ιχθύων σου προκαλεί παραπλανήσεις και παγίδες στον έρωτα. Κάλεσε στο 9016000619 και μάθε την αλήθεια από έγκυρη άποψη και γνώση.

Υγεία

Επαναφέρετε τη σωστή διατροφή στην καθημερινότητα σας, προσέξτε το στομάχι σας ιδιαίτερα την περίοδο της άνοιξης και αποβάλλετε το στρες απ’ τη ζωή σας, προστατεύοντας την ψυχική σας ισορροπία.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR