Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια; - Λέων

Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια;
ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

Γενικά

Τα προηγούμενα χρόνια δοκιμάστηκε η αντοχή, τα όρια αλλά και δυνατότητες σας και πλέον φαίνεται να έχει φτάσει η ώρα της δικαίωσης για εσάς. Τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς το ενδιαφέρον σας αποσπάτε περισσότερο από τους φίλους και γενικότερα τις σχέσεις και τα οικονομικά, που νιώθετε την ανάγκη να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Εργασία και χρήμα

Μετά το Μάρτιο θα σημειωθεί μια απότομη ανάπτυξη στα εργασιακά, η οποία ναι μεν σας δημιουργεί άγχος, απ’ την άλλη όμως είναι μια σημαντική περίοδος που θα πρέπει να προωθήσετε την καριέρα σας. Ο Πλούτωνας που συνεχίζει τη μακρά πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει τις ευκαιρίες για αλλαγές, επεκτάσεις και ανοίγματα, οπότε μη φοβηθείτε να ρισκάρετε και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας τουλάχιστον μέχρι και το 2020. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες σίγουρα θα δείτε τη δουλειά σας να ανεβαίνει ταυτόχρονα βέβαια τα έσοδα να μη σας ικανοποιούν ιδιαίτερα, μιας και οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Στον τομέα των οικονομικών ο οποίος τείνει να βελτιώνετε δυστυχώς ο αγώνας συνεχίζετε και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Κυρίως να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας και να βάλετε σε τάξη παλιές οφειλές σας.

Έρωτας

Με τον αισιόδοξο Δία να κινείτε στο ζώδιο του Τοξότη έως και τις 2 Δεκέμβρη είστε εξαιρετικά τυχεροί σε θέματα καρδιάς. Μαθαίνετε να δίνετε προτεραιότητα στον έρωτα και τώρα είναι η ώρα να πάρετε τις αποφάσεις σας. Να δημιουργήσετε οικογένεια και να σταθεροποιήσετε τη σχέση με τον ήδη σύντροφο σας. Τώρα ότι είστε λίγο επιρρεπείς και μέσα απ’ τον ενθουσιασμό σας να ρισκάρετε τη σταθερότητα και την ισορροπία στα συναισθηματικά δεν το αποκλείει κανείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου προετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες, χαρείτε το φλερτ που σας χαρίζετε απλόχερα όμως προσέξτε που θα επενδύσετε… είπαμε ο ενθουσιασμός παρασύρει σε λάθη. Πως θα επηρεάσει τη συναισθηματική σου ζωή ο Δίας από το ζώδιο του αισιόδοξου και περιπετειώδη Τοξότη; Αν θέλεις να μάθεις που πρέπει και με τι αξίζει τον κόπο πραγματικά να ασχοληθείς και να μην πληγωθείς… κάλεσε στο 9016000619.

Υγεία

Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, προσθέστε άσκηση στη ζωή σας και φροντίστε τον εαυτό σας, γιατί η αλήθεια είναι ότι με την ταλαιπωρία των προηγούμενων ετών το έχετε παραμελήσει. Προσέξτε τον πόνο στους μηρούς και την υπέρταση.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR