Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια; - Κριός

Τι επιφυλάσσει το 2019 για όλα τα ζώδια;
ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Γενικά

Το περασμένο έτος ήταν δύσκολο για εσάς. Ήταν ένα έτος βάρους και ευθυνών, αναδιάρθρωσης του σπιτιού, της οικογένειας, της εγχώριας σκηνής αλλά και της συναισθηματική σας ζωής. Φέτος λοιπόν θα πρέπει να θέσετε προτεραιότητες και να εστιάσετε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Όπως και πέρυσι, το 2019 αφορά την υπερνίκηση των εμποδίων, την επίλυση προβλημάτων και την εκμάθηση της υπομονής…[ένα πολύ δύσκολο μάθημα για εσάς βέβαια που θέλετε τα πάντα χθες]…

Εργασία και χρήμα

Ο τομέας των οικονομικών σας δεν είναι το σημαντικότερο για εσάς, επομένως τα χρήματα δεν είναι ένα μεγάλο ζήτημα φέτος. Θα το ερμηνεύσω ως καλό σημάδι φυσικά αυτό. Τα οικονομικά σας είναι όπως θέλετε να είναι και δεν χρειάζεται να επικεντρωθείτε υπερβολικά σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο υπάρχει ευημερία κι αυτό είναι το ικανοποιητικό. Ο Δίας στο ζώδιο του Τοξότη είναι μια καλή είδηση ​​για τους αναζητούντες εργασία και για εσάς που απασχολείτε άλλα πρόσωπα. Θέλετε να επεκτείνετε την εργασία σας κι αυτό το επιτυγχάνετε με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των χρημάτων και της αγάπης. Είναι ένας γρήγορα κινούμενος πλανήτης και θα κινηθεί μέσα από τους περισσότερους οίκους του ωροσκοπίου σας το 2019. Τα οικονομικά θα τείνουν να κυμαίνονται ανά μήνα. Οι οικονομικές δυνατότητες θα προέλθουν από διάφορα μέρη και από διάφορους ανθρώπους. Η Αφροδίτη θα περάσει τέσσερις μήνες στο ζώδιο των Δίδυμων φέτος. Μια ασυνήθιστα μεγάλη χρονική περίοδος για να σας δώσει ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδα σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης όμως από τις 17 Μαΐου έως τις 29 Ιουνίου 2019, επισημαίνει μια περίοδο όπου τα οικονομικά θα μπορούσαν να είναι πιο αργά και λίγο πιο απογοητευτικά. Δεν θα σταματήσουν τα κέρδη, αλλά θα σημειωθούν διάφορες καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες. Μια Σεληνιακή Έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου 2019 επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας. Δημιουργεί οικονομικά διλήμματα, μη ρεαλιστικές σκέψεις και σχέδια. Στο μέτωπο της σταδιοδρομίας, αυτό είναι ένα έτος για τη δημιουργία των βάσεων για τη μελλοντική επιτυχία. Είναι ένα έτος για τον σχεδιασμό καριέρας και όχι για την επίτευξη καριέρας.

Έρωτας

Το περασμένο έτος δεν ήταν ένα ιδιαίτερο έτος αγάπης, αλλά αυτό θα αλλάξει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Η αγάπη μπαίνει σταθερά στη ζωή σας ακόμα και για εσάς τους μοναχικούς και μάλιστα με ανθρώπους που το κοινωνικό τους στάτους βρίσκεται πολύ υψηλά. Τα σημαντικότερα ενδιαφέροντα σας στη νέα χρονιά είναι τα οικογενειακά και εγχώρια συμφέροντα, συναισθηματικά θέματα, φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες, πνευματικότητα, θρησκεία, τριτοβάθμια εκπαίδευση και ταξίδια μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου, πολύ αγάπη, ρομαντισμό και κοινωνικές δραστηριότητες μετά τις 25 Σεπτεμβρίου, 2019. Βασικά, παίρνετε τον έλεγχο και την ευθύνη σκληρών συναισθηματικών θεμάτων και οικογενειακών ευθυνών. Τα συγκεκριμένα σενάρια μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά ο σκοπός εδώ είναι να αναδιαρθρωθούν και να αναδιοργανωθούν τα συναισθηματικά σας πρότυπα και ο τρόπος που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Πρέπει να κάνετε δύσκολες επιλογές. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την «εταιρική σκέψη» ή τις εταιρικές μεθόδους στην οικογενειακή ζωή, όπως οι προϋπολογισμοί, τα έξοδα, η ανάθεση ρόλων και καθηκόντων στα μέλη της οικογένειας. Μάθε πως θα κληθείς να βρεις περισσότερη ισορροπία για την εκπλήρωση των ερωτικών σχέσεων σου την περίοδο των εκλείψεων, που φαίνεται να φέρουν τα πάνω – κάτω τηλεφωνώντας στο 9016000619.

Υγεία

Ο Κρόνος θα είναι στο ζώδιο του Καρκίνου όλο το χρόνο και σας κάνει ιδιαίτερα αγχωτικούς. Αυτό δεν αρκεί από μόνο του για να προκαλέσει κάποια ασθένεια αλλά, σας υποχρεώνει να σέβεστε τα φυσικά όριά σας. Ο Κρόνος επίσης επιβάλει την ανάγκη να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα διατροφής. Το στομάχι, τα στήθη και η πέψη σας είναι πιο ευαίσθητα φέτος.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR