counter

Πεντανόστιμη, σπιτική πιπερόπιτα.

Πεντανόστιμη, σπιτική πιπερόπιτα.
Πεντανόστιμη, σπιτική πιπερόπιτα.

Σε ένα μπολ ρίχνετε την φέτα θρυμματισμένη, το πράσο ελαφρά σοταρισμένο στο ελαιόλαδο, τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια, τις πιπεριές, το ρεγκάτο και τέλος τα αυγά χτυπημένα. Ανακατεύετε πολύ καλά όλα τα υλικά, αλατοπιπερώνετε και τα αφήνετε στο ψυγείο για 10 λεπτά.

Ωστόσο λαδώνετε ή βουτυρώνετε (ότι επιθυμείτε) ένα παραλληλόγραμμο ή στρογγυλό ταψί Νο 36 και απλώνετε από κάτω το ένα φύλλο κουρού. Το τρυπάτε ελαφρά με ένα πιρούνι και ρίχνετε μέσα την γέμιση. Στρώνετε με μια σπάτουλα και απλώνετε από πάνω το άλλο φύλλο. Τρυπάτε ελαφρά με ένα πιρούνι, ραντίζετε με λίγο νερό και πασπαλίζετε με το σουσάμι.

 

Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά. Αφήνετε την πιπερόπιτα να κρυώσει ελαφρά πριν την κόψετε.

 

 

Πηγή: www.mirsini.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR