counter

Αθηνά Οικονομάκου: Τα 10 χρόνια κοινής πορείας, οι 2 γάμοι, τα παιδιά & το διαζύγιο "βόμβα" (Photos)

Αθηνά Οικονομάκου: Τα 10 χρόνια κοινής πορείας, οι 2 γάμοι, τα παιδιά & το διαζύγιο "βόμβα" (Photos)
Αθηνά Οικονομάκου: Τα 10 χρόνια κοινής πορείας, οι 2 γάμοι, τα παιδιά & το διαζύγιο "βόμβα" (Photos)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά, αποφάσισαν να χωρίσουν. Η πρώτη συνάντηση της ηθοποιού με τον επιχειρηματία έγινε σε μια παραλία της Μυκόνου και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν αμοιβαία έλξη.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η γνωριμία και ο έρωτας

Ήταν το καλοκαίρι του 2013, όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν. Η ηθοποιός είχε επισκεφτεί τη Μύκονο με μία παρέα φίλων και βρισκόταν στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Κάποια στιγμή,είδε από το σημείο όπου καθόταν έναν άνθρωπο με κράνος πάνω σε μία μηχανή. Δεν μπορούσε καν να δει το πρόσωπό του για να ξεχωρίσει χαρακτηριστικά, όμως, της βγήκε πηγαίο να πει στους φίλους της «Εγώ αυτόν τον θέλω».

Κατά την παραμονή τους στο νησί, οι δυο τους έτυχε να συναντιούνται σε διάφορα μαγαζιά χωρίς να έχουν ανταλλάξει τηλέφωνα. Την τρίτη μέρα των διακοπών, η Αθηνά Οικονομάκου πήρε το τηλέφωνό του.

«Αποδείχτηκε ότι το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε συναντηθεί και είχαμε περάσει πρόσωπο με πρόσωπο και υποτίθεται ότι κάτι υπήρχε, κάτι ένιωσε. Εγώ δεν το θυμάμαι. Τον ενοχλεί πολύ που δεν το θυμάμαι. Θεωρεί ότι το θυμάμαι, απλώς δεν το παραδέχομαι», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Το σπίτι της είναι η αποθέωση του σκανδιναβικού στιλ! Η φωτογραφία από το καθιστικό

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι δύο γάμοι

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος επέλεξαν να κάνουν τον πρώτο τους γάμο, πολιτικό, στο Γύθειο και σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Έναν χρόνο μετά, στις 6/10/2018 το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο. Η ρομαντική τελετή έγινε στο εκκλησάκι μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο Kivotos στον Όρνο, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η φίλη τους Νίκη Παλληκαράκη και ο Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο.

Η Αθηνά Οικονομάκου έφτασε στο εκκλησάκι με φουσκωτό, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδερφό της, ενώ ο Φίλιππος Μιχόπουλος την περίμενε στην ακτή φορώντας ένα λευκό κοστούμι. Η νύφη έλαμπε από ευτυχία που παντρευόταν (ξανά) τον έρωτα της ζωής της και πατέρα του γιου της, Μάξιμου. Το νυφικό της σε mermaid γραμμή από τη Σίλια Κριθαριώτη, είναι από τα πιο κομψά.

Το πέπλο της Αθηνάς ήταν από μεταξωτό πουά τούλι, εμπλουτισμένο με χειροποίητες κορδέλες με λουλούδια για τα μαλλιά.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Τα παιδιά τους

Στις 14 Μαρτίου του 2018, η Αθηνά Οικονομάκο και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς κρατώντας στην αγκαλιά τους τον Μάξιμο. Στις 9 Ιουνίου του 2021, η οικογένειά τους μεγάλωσε με την άφιξη της μικρής Sienna.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή στη gallery που ακολουθεί.

Photo Credits: NDP - PAPADAKIS PRESS - INSTAGRAM

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR