Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έφτιαξε γλυκό ψυγείου με ζελέ & γιαούρτι στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντιο 4" με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
Γλυκό ψυγείου με ζελέ & γιαούρτι - Υλικά
- 200 γρ. μπισκότα της αρεσκείας σας
- 100 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 200 γρ. γιαούρτι
- 1 φακελάκι ζελέ φράουλας χωρίς ζάχαρη
- φρέσκες φράουλες για το γαρνίρισμα
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη να μας δείχνει τη συνταγή για το γλυκό ψυγείου με ζελέ & γιαούρτι :
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)