X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Μανιτάρια πορτοµπέλο γεµιστά µε σπανάκι, λούζα & κατσικίσιο τυρί

Μανιτάρια πορτοµπέλο γεµιστά µε σπανάκι, λούζα & κατσικίσιο τυρί

  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουµε το σπανάκι πλυµένο και κοµµένο σε µεγάλα κοµµάτια χωρίς τα κοτσάνια, προσθέτουµε τρεις κουταλιές της σούπας νερό, σκεπάζουµε και ατµίζουµε για 6-7 λεπτά µέχρι να «κάτσει» λίγο.

  • Προσθέτουµε το ελαιόλαδο, τα κρεµµυδάκια, το µαϊντανό, τα ψιλοκοµµένα ποδαράκια και σοτάρουµε απαλά για 5-6 λεπτά. Σβήνουµε µε το ουίσκι και συνεχίζουµε το σοτάρισµα για 2-3 λεπτά.

  • Αλατοπιπερώνουµε και γεµίζουµε τα µανιτάρια µε το σπανάκι. Τα τακτοποιούµε σε ένα ταψί και ακουµπάµε από πάνω τη λούζα ή το απάκι και το τυρί σε κοµµατάκια. Ψήνουµε στους 180 βαθµούς για 20-25 λεπτά.

 


Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες συνταγές της Μυρσίνης Λαμπράκη στο περιοδικό Forma, στην ιστοσελίδα www.formamag.gr, αλλά και στο www.mirsini.gr. Κάντε like στο FthisGR στο Facebook και στείλτε τις δικές σας απορίες- ερωτήσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)