counter

Σαλάτα με ροδάκινα, πεπόνι, προσούτο και μοτσαρέλα

Σαλάτα με ροδάκινα, πεπόνι, προσούτο και μοτσαρέλα
Σαλάτα με ροδάκινα, πεπόνι, προσούτο και μοτσαρέλα

  • Πλένουμε και καθαρίζουμε τη ρόκα. Αφαιρούμε τα σκληρά κοτσάνια και κρατάμε μόνο τα δροσερά φύλλα. Μοιράζουμε το πεπόνι σε έξι πιάτα και από πάνω βάζουμε τις φέτες από τα ροδάκινα.

  

  • Απλώνουμε από πάνω τη ρόκα και από δύο φέτες προσούτο σε κάθε πιάτο. Σπάμε τη μοτσαρέλα με το χέρι μας σε κομμάτια και τη σκορπάμε από πάνω.

  

  • Σε ένα βάζο που κλείνει καλά ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι. Κλείνουμε, χτυπάμε καλά και περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ. Πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα φρέσκο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.

 

 

Σύνολο θερμίδων ανά μερίδα: 328,5Kcals

 

 

Με τη συνεργασία της Έφης Δέδε, κλινικής διατροφολόγου-διαιτολόγου, BSC, επιστημονικής διευθύντριας «Λόγω Διατροφής» Ά. Λιοσίων (efidede@gmail.com).

  

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες συνταγές της Μυρσίνης Λαμπράκη στο περιοδικό Forma, στην ιστοσελίδα www.formamag.gr, αλλά και στο www.mirsini.gr.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR