counter

Σπύρος Δημητρίου: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

Στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του, αλλά μίλησε και πρώτη φορά για το διαζύγιό του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είχαν παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες, ωστόσο οι φήμες χωρισμού κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι. Μάλιστα, στην παρουσίαση δίσκου της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Σπύρος Δημητρίου, ήταν απών.

Δείτε επίσης! O Γιάννης Ζουγανέλης για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρας: "Υπήρχαν προστριβές από το καλοκαίρι..."

Όσα είπε ο Σπύρος Δημητρίου

«Γενικά δεν περνάω φάσεις. Όταν εργάζομαι μου αρέσει η καθημερινότητα. Φροντίζω να τη γεμίζω και με στιγμές δικές μου. Μέσα σε τρία χρόνια είχα τρεις απώλειες. Των γονιών μου και το διαζύγιο. Ένα διαζύγιο όσο ειρηνικό και να είναι όπως είναι και το δικό μου, για οποιοδήποτε λόγο συμβεί είναι μια απώλεια. Είναι ένα πένθος. Η πιο συγκλονιστική απώλεια ήταν της μαμάς. Δεν μεταβολίζεται αυτή η απώλεια», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου.

«Δυστυχώς ενέπεσα στον κανόνα του “παντρεύτηκα και χώρισα”. Κρατώ ότι γίνεται να ξε- ερωτευτείς, αλλά δεν γίνεται να ξε- αγαπήσεις. Διατηρώ άριστες σχέσεις με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Είναι μια σούπερ σταρ, υπερταλαντούχα που τη θαυμάζω ακόμη πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι σε συναυλίες της. Τη θαυμάζω όντως ως καλλιτέχνη πάρα πολύ. Τώρα προσωπικά αν είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε....Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο και οι δύο κάνουν αυτοκριτική. Στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω αν θα κάνω δεύτερο γάμο. Εδώ δεν σχεδίαζα ούτε τον πρώτο. Δεν είχα συγκατοικήσει καν πριν τον γάμο. Τα έκανα όλα μαζί. Ευτυχώς τα έκανα έτσι γιατί αλλιώς, δε θα τα έκανα ποτέ.

Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί δεν ξέρω κανέναν σοβαρό άνθρωπο να μιλάει γι’ αυτά. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επάγγελμα το να μιλάνε για τα προσωπικά τους. Τα διαζύγια βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα πλέον, ακόμα και μέσω ίντερνετ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR