counter

O Σπύρος Δημητρίου για την Ελεονώρα Ζουγανέλη: "Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ και είναι ακόμα"

O Σπύρος Δημητρίου για την Ελεονώρα Ζουγανέλη: "Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ και είναι ακόμα"
O Σπύρος Δημητρίου για την Ελεονώρα Ζουγανέλη: "Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ και είναι ακόμα"

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, «FaysTime», μίλησε ο Σπύρος Δημητρίου την Τρίτη 12/9  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελεονώρα Ζουγανέλη αλλά και την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική.

Όσα είπε ο Σπύρος Δημητρίου

«Αγαπώ πολύ τις αλλαγές. Πιο πολύ αποφάσισα να κάνω αλλαγή στην καριέρα μου και σαν άνθρωπος. Δεν είχα καμία επαφή με εκλογές. Με ενέπνευσε πολύ ο Νίκος Χαρδαλιάς, είναι φίλος μου και τον θεωρώ σχεδόν οικογένειά μου. Είναι λίγο ναρκισσιστικό, δεν μπορείς στην πλάτη των πολιτών να πεις ότι κατεβαίνεις γιατί θες αλλαγή στη ζωή σου. Είμαι στην απάνθρωπη περίοδο που λέγεται προεκλογική και δεν είχα ιδέα από αυτά. Το πιο ανυπόφορο είναι όταν πηγαίνεις σε παλιούς πολιτικούς και ζητάς συμβουλές και πρέπει να υποστείς  τουλάχιστον 20 λεπτά τον προσωπικό τους μύθο. Εγώ ο καημένος παθαίνω υπόταση, χάνω το χρώμα μου, έχω και διαγνωσμένη ΔΕΠΥ και δεν μπορώ άμα δεν μου κρατάει κάτι το ενδιαφέρον. Λένε πολλές υπερβολές έως και ψεύδη. Μετά αρέσει σε όλους να δίνουν συμβουλές που περιλαμβάνει βία. Να λιώσεις τα παπούτσια σου, να μένεις άυπνος, να επισκέπτεσαι σπίτια» ανέφερε ο Σπύρος Δημητρίου για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά.

Δείτε επίσης - Νίκος Συρίγος: Η αντίδραση του δημοσιογράφου όταν ρωτήθηκε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη! "Έχω αποφασίσει ότι…"

«Δεν έχω αισθανθεί τη δημοσιότητα. Εκείνη την περίοδο το θεωρούσα λογικό γιατί είχα παντρευτεί μια σούπερσταρ και είναι ακόμα. Τρέφω αισθήματα πάντα θαυμασμού και αγάπης. Οι φωτογραφίες στη Μύκονο ας πούμε ότι ήταν απόνερα. Είμαι single. Δεν νομίζω ότι μετά από μια σχέση δυνατή και μεγάλη, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να είναι συναισθηματικά διαθέσιμοι. Χρειάζεσαι λίγο καιρό να “καθαρίσεις”. Κάποιοι κάνουν σχέσεις ίσως για άλλους λόγους, ίσως είναι οι ανασφάλειες. Αν αισθάνομαι την ανάγκη του συντρόφου, όχι. Για συμπόρευση ναι. Η συμπλήρωση επειδή προσδίδει και μια εξάρτηση, καλύτερα όχι» είπε ο Σπύρος Δημητρίου για την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Σπύρος Δημητρίου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR