counter

Σπύρος Δημητρίου: "Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ξανασκεφτώ τον γάμο"

Σπύρος Δημητρίου: "Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ξανασκεφτώ τον γάμο"
Σπύρος Δημητρίου: "Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ξανασκεφτώ τον γάμο"

Στο νέο του σπίτι υποδέχτηκε ο Σπύρος Δημητρίου την κάμερα του «Super Κατερίνα» και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους γονείς του, το διαζύγιό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Θα ήθελα να είναι εδώ οι γονείς μου, να ρωτούσα τη μητέρα μου για καθημερινά πράγματα και της δουλειάς, επειδή ήταν νομικός. Ακόμα μου βγαίνει να την πάρω τηλέφωνο, να της πω ότι έγινε αυτό στο δικαστήριο. Ήταν στον γάμο μου η μητέρα μου και φυσικά ήταν ευτυχισμένη», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Eλεωνόρα Zουγανέλη: Η αντίδρασή της όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Όταν ρωτήθηκε για τον γάμο και το διαζύγιο από την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Σπύρος Δημητρίου αρκέστηκε να πει: «Αν μου αποδείξεις ότι ενδιαφέρει τον κόσμο να ακούσει για αυτό, θα μιλήσω. Δεν είναι ο μοναδικός χωρισμός που είχα στη ζωή μου, υπήρξαν και πιο επίπονοι χωρισμοί και με εξίσου αξιόλογους ανθρώπους. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ξανασκεφτώ τον γάμο. Επειδή τα τελευταία 10 χρόνια οι γονείς μου είχαν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτό με κούρασε ψυχολογικά. Ο ερχομός ενός παιδιού θα με γέμιζε παραπάνω άγχος για το τι μπορεί να χρειαστεί από εμένα και αν θα μπορώ να το προσφέρω. Όταν συναντώ πρώην συντρόφους μου τις χαιρετώ. Εγώ έχω πάντα καλή σχέση».

Τέλος, όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Σπύρος Δημητρίου απάντησε: «Εγώ δεν ξέρω, αν ήμουν πρόεδρος ενός κόμματος, αν θα έβαζα στο βιογραφικό μου ότι είμαι ετεροφυλόφιλος. Δεν ξέρω γιατί είναι προσόν αυτό και δε ξέρω γιατί πρέπει να γίνεται τόσο πολύ σημαία. Είναι σαν από μόνοι τους να γίνονται μειονότητα».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR