counter

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί"

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί"
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί"

Καλεσμένη την εκπομπή του Fipster στο YouTube, “Θάρρος ή Αλήθεια”, βρέθηκε καλεσμένη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε όσα έχουν γραφτεί για την ίδια στο διαδίκτυο για την προσωπική της ζωή, αλλά μίλησε και για την σχέση με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη.

Διαβάστε επίσης! Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έτσι απάντησε στην ερώτηση "Μπορείς να κάνεις έναν άντρα ευτυχισμένο;"

«Η σχέση με τον πατέρα μου έχει περάσει απ’ όλες τις φάσεις. Για αυτό χαίρομαι και τη σχέση που έχουμε. Δεν ήταν μια σχέση που ξεκίνησε και ήταν όπως είναι σήμερα, έχει περάσει από τα πάνω και τα κάτω της, τσακωμούς, φθορές, υποτίμηση. Σε αυτή τη φάση που με συναντάς τον αγαπάω πάρα πολύ για να μπορούσα να πω ότι κάτι θα ήθελα να αλλάξει στη ζωή του. Κατά βάση μου μένει ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, έχει υπάρξει και ένας καλός πατέρας με λάθη. Η βάση είναι καλοσύνη. Τώρα που έχω μπει και εγώ σε αυτή τη δουλειά, καταλαβαίνεις ότι είμαστε άνθρωποι…», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη όσον αφορά τη σχέση με τον πατέρα της.

Όσον αφορά τις αναζητήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο για τον χωρισμό της και την προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια απάντησε: «Ένας άνθρωπος που έχει ζωή, έχει σχέσεις και χωρισμούς. Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον να θέλει μάθει για την προσωπική ζωή μου. Προφανώς προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον. Σιγά, σιγά το αποδέχομαι. Τον έκανα και τον γάμο, ήταν μια εμπειρία ωραία, όσο κράτησε. Έκλεισε, τελείωσε».

«Σε έναν άνδρα με γοητεύει το καθαρό βλέμμα, η ζεστασιά των ανθρώπων, να είναι φροντιστικός. Να είναι ο χαρακτήρας του έτσι. Δεν είμαι ζηλιάρα. Σιχαίνομαι εγώ τη ζήλια, δεν μπορώ να με ζηλεύουν, τρελαίνομαι, υποφέρω. Μπορεί να έχω πιέσει τον εαυτό μου να μη ζηλεύω. Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί.

Το κομμάτι της εργασίας μου δημιουργεί έναν τρόπο σκέψης, έναν χαρακτήρα, άλλοτε μια πολύ μεγάλη ευτυχία που τίποτα δεν μπορεί να έρθει δίπλα άλλοτε μεγάλη ανασφάλεια που κανείς δεν μπορεί να μου την καλύψει. Οπότε όλο αυτή η ροή που φέρνει η εργασία δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα» είπε σε άλλο σημείο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR