counter

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά"

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά"
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά"

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ενώσουν τις φωνές τους σε μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων.

Με αφορμή την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη, οι δύο τραγουδίστριες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

H Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε πως ποτέ ο κόσμος δεν ήξερε τι συνέβαινε στο σπίτι της, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να αναφέρει πως πλέον όλα περνάνε μέσα από τα media.

«Παίζει ρόλο η εποχή μας, αναζητάει όλος ο κόσμος μία εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό. Μπορεί να έχω κάνει κι εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν και να έχω δώσει κάποιο λάθος σήμα. Απλώς είναι πολύ κουραστικό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει να ξέρω για τις ζωές των άλλων, με γοητεύει το γεγονός ότι δεν ήξερα για τη ζωή της Ελευθερίας», δήλωσε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Διαβάστε επίσης: Nίκος Συρίγoς: Η κοινή φωτογραφία στο Instagram με την Eλεωνόρα Zουγανέλη

Από την άλλη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη πρόσθεσε: «Ήταν όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μερικά προσωπικά πράγματα και φτάνει, μέχρι εκεί ήταν. Βλέπω ότι η Ελεωνόρα προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή για την ίδια, κάτι που κι εγώ έκανα σε όλη μου τη ζωή».

Στη συνέχεια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σχολίασε: «Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι. Όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους, είναι ωραίο να χωρίζεις απ’ αυτούς όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά. Είναι ωραίο να έχεις τον χρόνο να επεξεργαστείς τα πράγματα, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο προτού δημοσιοποιηθεί κάτι. Εγώ δεν είχα αυτόν τον χρόνο που ήθελα. Μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, αλλά έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Οι χρόνοι κι ο σεβασμός είναι σημαντικά, έξαλλου εγώ δεν κρύβομαι. Έξω είμαι και κυκλοφορώ».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποκάλυψε επίσης πως άργησε να ταιριάξει το μέσα της με το έξω της, αν και αποδεχόταν τον εαυτό της, ωστόσο παραδέχτηκε ότι άλλο αισθανόταν κι άλλο έδειχνε.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR