counter

Ελένη Λιάσκα: Δείτε πως είναι σήμερα η ξανθομαλλούσα "Γωγώ" από το Καφέ της Χαράς

Ελένη Λιάσκα: Δείτε πως είναι σήμερα η ξανθομαλλούσα "Γωγώ" από το Καφέ της Χαράς
Ελένη Λιάσκα: Δείτε πως είναι σήμερα η ξανθομαλλούσα "Γωγώ" από το Καφέ της Χαράς

Τη θυμόσαστε τη σεμνή ξανθομαλλούσα “Γωγώ” από το συντηρητικό Κολωκοτρονίτσι; Σήμερα, η κόρη του φούρναρη και της φουρνάρισσας από την πετυχημένη σειρά του Αντ1, “Το καφέ της χαράς” δε θυμίζει τη γυναίκα πλέον της φωτογραφίας, Ελένη Λιάσκα που ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με τον αγαπημένο της.

Στο  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης βρέθηκε η ξανθομαλλούσα ηθοποιός εν όψει της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης "Ευρέ Εργά 2014". Η Ελένη Λιάσκα παρακολούθησε την παράσταση με τον αγαπημένο της και στη συνέχεια απόλαυσαν το ποτό τους στο φουαγιέ του θεάτρου, ενώ κρατούσε ο ένας τον άλλο από το χέρι.

Η ξανθομαλλούσα, σεμνή "Γωγώ", από τη σειρά που μεγάλωσε γενιές και γενιές και συνεχίζει να προβάλλεται ακόμη και σήμερα με μεγάλη επιτυχία παρόλο που παίζει σε επανάληψη είναι 29 χρονών, γυναίκα πλέον και συνεχίζει να βρίσκεται στο χώρο παρόλο που μειώνονται διαρκώς οι θέσεις εργασίας για τους ηθοποιούς, στα θέατρα και τις τηλεοπτικές σειρές λόγω οικονομικής κρίσης.

Παραμένει το ίδιο σεμνή και σήμερα...

Η Ελένη Λιάσκα, παραμένει ξανθομαλλούσα, αδύνατη και όμορφη όπως την είχαμε δει στη σειρά του Αντ1, “το καφέ της χαράς” και ενώ κοντεύει να μπει στα 30 μοιάζει με μικρό κοριτσάκι. Ντυμένη με casual ρούχα αναδείκνυε μοναδικά τα πανέμορφα γαλανά της μάτια με το κατακόκκινο κραγιόν που επέλεξε να φορέσει στα χείλη της.

Το outfit της είναι στυλάτο και σεμνό όπως εκείνο της ξανθομαλλούσας “Γωγώς” από το Κολωκοτρονίτσι. Η Ελένη Λιάσκα φορούσε ένα πουκάμισο λευκό κουμπωμένο μέχρι το λαιμό και τζιν παντελόνι. Όσο για τα μακριά ξανθά μαλλιά της; Τα είχε πιασμένα μισά όπως τότε όταν ενσάρκωνε τη μικρή μαθήτρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR