counter

Η απάντηση στους επικριτές της

Η απάντηση στους επικριτές της
Η απάντηση στους επικριτές της

Ελένη Λιάσκα

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο.

Στο «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε η ηθοποιός Ελένη Λιάσκα, λίγες μέρες μετά από την ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο facebook, στην οποία εμμέσως εκφράστηκε θετικά για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην πολιτική ζωή του τόπου, γεγονός που που προκάλεσε έντονα σχόλια από πολλούς συναδέλφους της.

Η Ελένη Λιάσκα τόνισε: «Όταν ο άλλος σε απαξιώνει με αυτόν τρόπο, τόσο ευθέως, σαν να είσαι σκουπίδι, ενδεχομένως να αντιδρούσε αναλόγως. Ο κάθε άνθρωπος που δεν είναι δειλός, που δεν είναι αναίσθητος, δεν είναι από πέτρα», απαντώντας παράλληλα στην οικοδέσποινα της εκπομπής η οποία επεσήμανε πως έτσι είναι σαν να δικαιολογεί τη βία που άσκησε ο Ηλίας Κασιδιάρης απέναντι στη Λιάνα Κανέλλη: «Δεν είναι βία για όλους μας να δουλεύεις να μην σε πληρώνουνε; Και μένα μου έχει τύχει δύο φορές! Μία που λίγες μέρες πριν πληρωθούμε κηρύττουμε μια πτώχευση και μία τώρα που αδιάλλακτα μου λένε πως δεν με πληρώνουνε. Με γράφουν επιδεικτικά, μες στα μούτρα μου!».

Ακόμα, για την κριτική που δέχτηκε σχολίασε: «Να ρωτήσω κάτι… Δεν έχω δικαίωμα να πω την άποψή μου; Σε μια προσωπική σελίδα δική μου σε 5, 10, 1000 φίλους που έχω;», ενώ δεν δίστασε για ακόμη μία φορά να παραδεχτεί δημόσια πως στηρίζει τη Χρυσή Αυγή: «Μου αρέσει η δυναμική που βγάζουν και όχι η βία. Και η δυναμική και το κάτι διαφορετικό. Όλα αυτά τα είδαμε, τα έχουμε φάει στη μάπα τόσα χρόνια».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR