counter

Θοδωρής Ζαγοράκης: Η υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ & η εξομολόγηση για την Ιωάννα Λίλη και τα παιδιά τους

Θοδωρής Ζαγοράκης: Η υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ & η εξομολόγηση για την Ιωάννα Λίλη και τα παιδιά τους
Θοδωρής Ζαγοράκης: Η υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ & η εξομολόγηση για την Ιωάννα Λίλη και τα παιδιά τους

Στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Ζαγοράκης με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωκλογές με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για την απόφασή του να φύγει από τη Νέα Δημοκρατία και να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ αλλά και για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Ιωάννα Λίλη.

Αρχικά, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Δε νομίζω ότι έχω προδώσει κάποιον και δεν θα το κάνω ποτέ αυτό όσο ασχολούμαι με τα κοινά, απλά είναι κάποιες αποφάσεις κάποιες στιγμές που λες έχει τελειώσει αυτό και πρέπει να πας παρακάτω. Ό,τι ήταν να κάνω εγώ το έκανα με τον πιο έντιμο τρόπο. Κάναμε μια συνάντηση με τον άνθρωπο, ο οποίος ήρθε εκ μέρους του Μαξίμου -από το Φλεβάρη είχε γίνει αυτό, όταν κάτι δεν πάει καλά το καταλαβαίνεις κι αυτό ξεκίνησε πολύ πιο πριν, από το 2020-21 με κάποια θέματα που υπήρχαν.

Διαβάστε επίσης: Νικήτας Κακλαμάνης: Το σχόλιο για την "μεταγραφή" Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ - "Ευτυχώς τον ξεφορτωθήκαμε"

 

Όλα καλά, καλή επιτυχία ο ένας, καλή επιτυχία ο άλλος και κάποια στιγμή να βγάλουμε και κάτι προς τα έξω ότι τελειώνει και να πάμε παρακάτω, με την προϋπόθεση ότι θα τιμήσω εγώ την ψήφο του κόσμου μέχρι το τέλος της θητείας μου».

Για την σύζυγό του, Ιωάννα Λίλη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είπε: «Αν είναι καλό ή αν είναι κακό που μένουμε αρκετό διάστημα ο ένας μακριά από τον άλλο, θα ρωτήσεις την Ιωάννα όταν έρθει. Το μεγάλο ζόρι το τραβάει εκείνη. Και ειδικά σε μία ηλικία εφηβείας και προ-εφηβείας, καταλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Η κόρη μου η Μαρία είναι 17 και ο Γιάννης 14. Καταλαβαίνεις ότι αυτές τις ηλικίες είναι δύσκολα διαχειρίσιμες, το ζεις και το ξέρεις. Η Ιωάννα με βοήθησε και για το βιβλίο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR