counter

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε on air το μήνυμα που της έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη για τους συνεργάτες της που απολύθηκαν

Φινάλε έκανε το πρωί της Παρασκευής 26/4 το Mega Καλημέρα, μετά από 3 χρόνια και η Κατερίνα Καινούργιου, σχολιάζοντας το τέλος της εκπομπής, αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη για τους πρώην συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι η Ελεονώρα Μελέτη την ρώτησε αν χρειάζονται κάποια ενίσχυση στην εκπομπή, ώστε να έχουν στο νου τους τους συνεργάτες της που απολύθηκαν και έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Mega Καλημέρα: Έριξε αυλαία μετά από τρία χρόνια - "Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και αξιοπρέπεια πάντα"

«Θέλω να πω κάτι για την Ελεονώρα, γιατί την τιμά πολύ που το έκανε. Μου έστειλε ένα μήνυμα το πρωί, και με παρακάλεσε, επειδή έχουν απολυθεί πολλοί συνεργάτες της, να τους έχουμε στο νου μας για του χρόνου, αλλά και φέτος αν χρειαζόμαστε κάποια ενίσχυση, να κάνουμε ό,τι μπορούμε γιατί τα παιδιά έχουν μείνει χωρίς δουλειά. Και την τιμά πολύ αυτό» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR