counter

Απάντηση στη “μικρή Ελένη”

Απάντηση στη “μικρή Ελένη”
Απάντηση στη “μικρή Ελένη”

Μαρία Κανελλοπούλου facebook

Σήμερα το πρωί είδε το όνομά της να “παίζει” παντού, όταν με μια ανάρτησή της στο facebook η Ελένη Λιάσκα στήριξε τη Χρυσή Αυγή. Πολλά τα σχόλια, ακόμα περισσότερες και οι αντιδράσεις, με αυτές από την πλευρά της Άννας Χατζησοφιά και της Μαρίας Κανελλοπούλου να ξεχωρίζουν, καθώς οι τρεις τους είχαν περάσει αρκετό χρόνο μαζί στα γυρίσματα της σειράς “Το καφέ της Χαράς”.

Η Χατζησοφιά της απάντηση στο δικό της profile στο facebook: “Αγαπημένη μου Ελενίτσα, είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα να πρόσκεισαι πολιτικά όπου θέλεις και όπου καλύπτεσαι ιδεολογικά. Αναφαίρετο δικαίωμα σου είναι επίσης-και θα το υπερασπιστώ μέχρι θανάτου- το να εκφράζεις την γνώμη σου επί παντός του επιστητού. Εκείνο όμως που δεν δικαιούσαι είναι να κατηγορείς ανθρώπους, χωρίς να προσκομίζεις αποδείξεις. Από που κι ως που γλυκιά μου, η κυρία Δούρου (που εκτός από ομοϊδεάτισσα είναι και προσωπική μου φίλη) υπηρετεί χρόνια πιστά το σύστημα; Για εξήγησε το μας να το καταλάβουμε, πως μία νέα γυναίκα από τον χώρο της αριστεράς είναι συστημική; Με παραδείγματα και όχι γενικολογίες, σαν αυτές που λένε πχ για τους ηθοποιούς. «Σιγά μωρέ και αν δεν έχεις μέσον δεν σε παίρνουν στην τηλεόραση» και άλλα λαϊκίστικα, που θα έχεις ακούσει και εσύ άπειρα όλα αυτά τα χρόνια. Με πολύ αγάπη η «μέντορας» σου, που όπως ξέρεις σημαίνει συνετός φίλος και σύμβουλος και στενοχωριέται βλέποντας τα μυαλά σου να παίρνουν αέρα.

Με τη σειρά της η Μαρία Κανελλοπούλου, σχολίασε την παραπάνω ανάρτηση γράφοντας: “Like για το σχόλιο βέβαια κι όχι για το νεοφασιστικό παραλήρημα της "μικρής Ελένης". Έχω "φάει φρίκη" πού λένε και οι νέοι. Μιά νέα γυναίκα, εναντίον άλλων γυναικών και η λογική της χωρίς στοιχεία συκοφάντησης. "Πρόοδος" και "δημοκρατία"!!!! Οι λέξεις χωρίς το περιεχόμενό τους!!!!! Φεύ!!!! Σημεία των καιρών!!!!!".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR