counter

Τι έπαθες κύριε Μουζουράκη;

Τι έπαθες κύριε Μουζουράκη;
Τι έπαθες κύριε Μουζουράκη;

Μου αρέσει το χιούμορ του. Και αυτή η ιδιαίτερη προσωπικότητά του. Θεωρώ, δε ότι είναι ευθύς τύπος και φυσικά παραδέχομαι την υψηλή καλλιτεχνική του αξία. Τον είχα θαυμάσει πριν αρκετά χρόνια στο Μικρό Παλλάς και από τότε τον παρακολουθώ. Και τώρα σημείωσα μια κακή στιγμή του. Η στιγμή που πριν λίγες ημέρες στο “The Voice” πάτησε το κουμπί, γυρίζοντας την καρέκλα του κριτή, πριν καν η υποψήφια αρχίσει να τραγουδάει.

Εκεί που μια -κατά τα φαινόμενα- ωραία τηλεοπτική πλάκα, μετετράπη σε ένα μεγάλο unfair, ευτελίζοντας τα όνειρα ενός παιδιού. Στη θέση της διαγωνιζόμενης, θα άφηνα το μικρόφωνο κάτω και δεν θα τραγουδούσα, εφόσον δεν υπήρχε ανάγκη για αυτό. Ο στόχος επετεύχθη χωρίς μισή νότα.

Δεν ξέρω τι λένε οι κανονισμοί και αν επιτρέπουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες -προφανώς και ναι- αλλά εγώ θίχθηκα λίγο ως τηλεθεατής, που παρακολουθεί με ενδιαφέρον όλα τα talent shows, όσο βαρετά και αν έχουν καταντήσει πια. Και σίγουρα δεν θαύμασα το περίφημο...παγκόσμιο ρεκόρ που και καλά έγινε στο ελληνικό “The Voice”. Μπράβο μας για αυτήν την πρωτιά! Γύρισε, χωρίς καν να ακούσει τη φωνή σε ένα σώου που υποτίθεται ότι στηρίζεται μόνο στη φωνή.

Η δικαιολογία του καλλιτέχνη, ότι και καλά... άκουσε τη φωνή του κοινού που θαύμασε την διαγωνιζόμενη, δεν ευσταθεί φυσικά, εκτός αν το “The Voice” καταργήσει τους κριτές και γίνει Εκκλησία του Δήμου.

Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ», καθηγητής στη σχολή του ΑΝΤ1 «Ant1 Media Lab» και Διευθυντης της δισκογραφικης εταιριας Spin Records​

Facebook: https://www.facebook.com/lkonstantaras/

Twitter: @LambroukosJr 

Instagram: lamproskonstantaras

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR