counter

Ξέσπασε on air ο Νίκος Μάνεσης για την τηλεθέαση: "Είναι ντροπή, χάλασε το σύστημα, δεν είδε την εκπομπή κανείς από εσάς"

Ο Νίκος Μάνεσης έκανε ένα έντονο ξέσπασμα μέσα από την εκπομπή του στον Alpha με αφορμή τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής του Alpha τόνισε πως τα νούμερα της “AGB” για την εκπομπή του δεν δικαιολογούνται με τα μηνύματα των τηλεθεατών του ενώ τόνισε πως πρέπει να φτιάξουν το σύστημα που καταμετρά την τηλεθέαση.

«Φτιάξτε το others γιατί χάλασε ξανά. Σύμφωνα με την αγία AGB χθες δεν μας είδε κανείς. Η λογική λέει ότι εμείς πρέπει να βάλουμε μαύρο. Αφιερωμένο στην AGB και δείτε αύριο τι νούμερα θα έχει αύριο στο μαύρο. Είχα δώσει όρκο να μην ξαναμιλήσω και να ανοίξω τρίτο ημίχρονο. Χάλασε, μαστορέψτε το, είναι ντροπή… Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Εχθές είχαμε μια πλήρη εκπομπή και δεν την είδε κανείς από εσάς. Και βγαίνετε εσείς και λέτε ότι μας είδατε. Αλλάξτε την εταιρεία να τελειώνουμε, μη τσακωνόμαστε τώρα και τρέχουμε στα δικαστήρια. Δεν υπάρχει λόγος, δεν υπάρχει πρόθεση. Έχουμε αποδείξει ότι χάλασε το σύστημα. Ή φτιάξτε, δεν μπορείτε ή να το τελειώνουμε. Είναι ντροπή. Δεν θα έπρεπε να έχουμε καθόλου διαφημίσεις εμείς, πιάσαμε μηδέν εχθές. Ιορδάνη, διαφημίσεις για εκπομπή που κάνει μηδέν» είπε έξαλλος ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε επίσης - Νίκος Μάνεσης: Ξεσπά για την τηλεθέαση - "Ας σταματήσουν να βγαίνουν τα νούμερα και ας πέσουν και τα λεφτά μας"

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης για την τηλεθέαση της εκπομπής του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR