counter

O Θέμης Γεωργαντάς αποκαλύπτει για την Ναταλία Γερμανού και την Φαίη Σκορδά

O Θέμης Γεωργαντάς αποκαλύπτει για την Ναταλία Γερμανού και την Φαίη Σκορδά
O Θέμης Γεωργαντάς αποκαλύπτει για την Ναταλία Γερμανού και την Φαίη Σκορδά

Η φετινή σεζόν για την ραδιοφωνική μας εκπομπή «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» έκλεισε με έναν ιδιαίτερο καλεσμένο-φίλο, τον Θέμη Γεωργαντά. Ο Θέμης είδε τις τελευταίες ημέρες το όνομά του σε διάφορα δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για μετακίνησή του στον ALPHA, μαζί με τη Ναταλία Γερμανού. Ρεπορτάζ, χωρίς ίχνος... ρεπορτάζ, αφού κανείς προφανώς δεν έκανε το αυτονόητο, να τον πάρει δηλαδή τηλέφωνο να ρωτήσει. Αν θυμάμαι καλά, το έκαναν μόνο στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», όπου ο Θέμης χωρίς να βγει στον αέρα, διέψευσε τις φήμες.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα, τόσο για τα βραβεία MAD, όσο και για τα τηλεοπτικά, ο παρουσιαστής μας μίλησε και δέχθηκε να απαντήσει σε όλα. Για όσους κατηγορούν τα βραβεία για επαναληπτικότητα στους καλλιτέχνες και τις απονομές, για τα απρόοπτα και τις σημαντικές στιγμές της 15ης απονομής που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής από τον ALPHA (21:40), για τα απίστευτα σκηνικά με τον Ηλία Ψινάκη, που δεν θα προβληθούν στην τηλεόραση – ΕΣΡ γαρ-. Φυσικά, αποκαλύπτει τι σκέφτεται να κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αναφέροντας πως θέλει κάποια στιγμή να συμπορευθεί με την Ναταλία Γερμανού, αλλά όχι φέτος.

Παράλληλα, μιλάει για την Φαίη Σκορδά και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Έλενα Κώνστα και σε μένα στο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» ΕΔΩ

*Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ», καθηγητής στη σχολή του ΑΝΤ1 «Ant1 Media Lab» και Διευθυντης της δισκογραφικης εταιριας Digital Ray Records.​

Facebook: facebook.com/lkonstantaras/

Twitter: @LambroukosJr 

Instagram: lamproskonstantaras

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR