counter

Μου τη σπάνε τα spoilers, τόσο απλά

Μου τη σπάνε τα spoilers, τόσο απλά
Μου τη σπάνε τα spoilers, τόσο απλά

Τα spoilers είναι ένα διεθνές φαινόμενο που γιγαντώθηκε μέσω διαδικτύου. Στην Ελλάδα φέτος τα ζήσαμε στο πετσί μας στον υπέρτατο βαθμό, λόγω του Survivor. Ολόκληρες εκπομπές απέκτησαν ενότητες Survivor και αρχισυντάκτες-παρουσιαστές πέταξαν τη σκούφια τους, που πλέον θα έχουν ένα «σίγουρο» μισάωρο υλικού, σχολιάζοντας το φετινό τηλεοπτικό φαινόμενο.

Προφανώς και δεν έχουν κάτι καλύτερο να δείξουν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Ούτε καν ο ΣΚΑΙ δεν είχε προλάβει να βγάλει τη δική του εκπομπή για την εκπομπή-φαινόμενο! Πρωινά, μεσημεριανά, απογευματινά, βραδινά, μεταμεσονύχτια, όλες οι ζώνες συντηρήθηκαν με τα πλάνα από τον Άγιο Δομήνικο.

Και κάπως έτσι, φτάσαμε κάποια στιγμή στα SPOILERS. Συγκεκριμένες εκπομπές, (τα μέλη των οποίων εκτιμώ), έβαλαν ως σκοπό ζωής (υπερβολή...) να μας ενημερώσουν τι θα γίνει στην επόμενη μονομαχία και με ποιο σκορ θα κερδίσουν οι Μαχητές ή οι Διάσημοι; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το λόγο που κάποιος θεωρεί επιτυχία να χαλάσει το σασπένς σε μια εκπομπή που είναι το φετινό talk of the town;

Τι κερδίζει πραγματικά; Μήπως κανένα Πούλιτζερ ή καμία ιδιαίτερη αναγνώριση; Μπα. Τηλεθέαση; Πάλι μπα. Να καταστρέψει το αντίπαλο «προϊόν» (από το οποίο αναζητά κανένα ψιχουλάκι μονάδων); Σε καμία περίπτωση...

Τα σάιτ αναπαράγουν με ΚΑΘΕ επιφύλαξη και τα social media κατακλύζονται από κάθε λογής «ξερόλες» που μας το παίζουν Πασαλάρηδες του lifestyle και μεγαλορεπόρτερ. Το καλύτερο «ξεβράκωμα» είναι όταν οι πληροφορίες που μαρτυρούν τα spoiler βγαίνουν αναληθείς και έτσι καταρρέει ο μύθος των υπερ-ρεπόρτερ με τις συγκλονιστικές πηγές.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αγωνίζονται στο Survivor

Αντί να βγουν να ζητήσουν συγγνώμη για την παραπληροφόρηση, χαχανίζουν, κομπάζοντας και παπαρολογώντας, ότι «ε εντάξει στα 10 πετύχαμε 7, χάσαμε και 3 μωρέ τι έγινε». Σώπα, καλέ, προφανώς και δεν έγινε τίποτα, θα ζήσουμε και χωρίς τα spoiler σας, απλά η αξιοπιστία μετράει σε ΚΑΘΕ είδηση, ακόμα και στην πιο χαζή. Όπως τα spoiler σας. Πλάκα κάνετε εσείς, πλάκα κάνουμε κι εμείς.

Μία λάθος «αποκάλυψη» παραμένει λάθος, ακόμα και αν το αντικείμενό της είναι φαιδρό. Άλλωστε, καμαρώνετε με ύφος χιλίων καρδιναλίων, αν η «αποκάλυψη» βγει αληθινή. Αποφασίστε...

Σκέψου πάντως, αυτό το «ε εντάξει μωρέ 7 στα 10 πιάσαμε», να το έλεγε και ένας καρδιοχειρουργός. Καλό ε ; Φυσικά, όμως, δεν είστε/είμαστε καρδιοχειρουργοί.

Το αστείο είναι ότι δεν είμαι καν φανατικός του Survivor. To παρακολουθώ για να ξέρω τι γίνεται και σχολιάζω και καμία μπούρδα στο facebook. Αλλά όπως ακόμα και στην πιο ασήμαντη ταινία, δεν θέλεις να μάθεις το τέλος, έτσι και σε ένα show, μου τη σπάει να ξέρω τι θα γίνει. Τόσο απλά.

*Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι παρουσιαστής στην εκπομπη "ΣΟΥΚΟΥ" στον Αντ1, ραδιοφωνικός παραγωγός στον Easy 97,2 (06:00-10:00) και Διευθυντης της δισκογραφικης εταιριας Spin Records

Facebook: https://www.facebook.com/lkonstantaras/

Twitter: @LambroukosJr 

Instagram: lamproskonstantaras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR