2022 - Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Τοξότης

2022 - Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Ο κυβερνήτης σας ο Δίας είναι ιδιαίτερα δυνατός στους Ιχθύς που είναι και ο παραδοσιακός κυβερνήτης τους και  μπορεί να σας δώσει αυτά που θέλετε στα επαγγελματικά σας αλλά και σε θέματα ενός ακινήτου ή να σας επιλύσει κάποια θέματα οικογενειακά που θα σας βοηθήσουν αρκετά . Τα καλά νέα έρχονται από 11 Μαϊου  και μετά που από τη νέα του θέση στον Κριό  όπου εκεί θα δείτε τα αποτελέσματα να έρχονται πιο εύκολα και σας επιτρέπει να παραμένετε αισιόδοξοι αλλά και να έχετε ανθρώπους στο πλευρό σας που θα σας βοηθήσουν. Εκεί θα καταλάβετε και την αξία της ομαδικότητας!

Ο Άρης  από 20 Αυγούστου έρχεται και αυτός με παρατεταμένη παραμονή στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας λέτε και δεν είχατε προβλήματα, για να σας προσθέσει και άλλα και να σας βάλει να κυνηγήσετε κάτι άπιαστο και να χάσετε χρόνο, ή να σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με την ακίνητη περιούσια σας και να κάνετε ακόμα μία λάθος επιλογή και να χάσετε χρήματα… Παραδόξως ο τομέας των χρημάτων σας, παρουσιάζει μία σταθερότητα και μπορείτε να μετριάσετε τις απώλειες. Ιδιαίτερα το διάστημα από τέλη Οκτωβρίου με την ανάδρομη πορεία του είναι σίγουρο ότι θα σας δημιουργήσει περαιτέρω θέματα επικοινωνίας, που δε θα σας βοηθήσουν να πάρετε καμία σωστή απόφαση, άλλωστε δε θα έχετε και τέτοια ευκαιρία!

Σίγουρα περιμένετε κάτι περισσότερο μέσα στο 2022 και αυτό είναι οικονομική ανάκαμψη η οποία έχει καθυστερήσει αρκετά για εσάς… Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει στις αρχές του 2022 αρκεί να έχετε κάνει οργανωμένες ενέργειες και σίγουρα θα χρειαστεί κάτι να κάνετε ως υπενθύμιση ή αναπροσαρμογή μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Από εκεί μέχρι το Μάρτιο μπορείτε να τα κάνετε όλα πιο εύκολα και κυρίως να είστε σίγουροι ότι έχετε διασφαλίσει το αποτέλεσμα.

Το καλό για εσάς είναι ότι είστε απελευθερωμένοι από την έντονη επιρροή των Εκλείψεων αυτή την χρονιά… Σίγουρα μπορείτε να κάνετε πιο εύκολες κινήσεις αρκεί να ξέρετε ότι χρειάζεται να αλλάξετε μέθοδο σε αυτά που θέλετε… Δηλαδή, μη νομίζετε ότι με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να προσεγγίσετε θέματα στην εργασία σας και κυρίως μη νομίζετε ότι μπορείτε να έχετε τους ίδιους συμμάχους και ότι μπορείτε να στηρίζεστε τους ίδιους ανθρώπους… Κυρίως θα δείτε ότι υπάρχουν αντιζηλίες και ανθρώπους που δεν μπορείτε να στηριχτείτε πάνω τους γιατί απλά δεν είναι τόσο ευθείς απέναντί σας, και αυτό δεν είναι κακό γιατί μπορείτε να προστατευτείτε… Θα το καταλάβετε περισσότερο το Μάιο και τον Οκτώβριο αυτό, οπότε να είστε έτοιμοι!

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ:
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

counter
MOST POPULAR