Χοιρινά κεφτεδάκια με πικάντικη σάλτα ντομάτας
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλτε τον κιμά, το κρεμμύδι, την κάπαρη και τις ελιές και το αλεύρι σε ένα μπολ. Προσθέστο το αβγό και το αλατοπίπεδο. Ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας και σχηματίστε 12 με 15 κεφτέδες.
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τους κεφτέδες. Βγάλτε τους από το τηγάνι και τοποθετείστε τους σε ένα πιάτο ή ταψάκι.
Ταυτόχρονα, βάλτε τον ντοματοπολτό, το σκόρδο και την πάπρικα σε ένα τηγάνι, βάλτε αλάτι και πιπέρι και φτιάξτε τη σάλτα για 10 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά. Βάλτε τη σάλτα πάνω στους κεφτέδες και ψήστε στον φούρνο για 20 λεπτά.
Μπορείτε να τους σερβίρετε ζεστούς.
Καλή όρεξη!