Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κατίκι με το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον άνηθο και τα κομματάκια της καπνιστής πέστροφας.
Σε ένα δεύτερο μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Λαδώνομε ελαφριά ένα τηγάνι, διαμέτρου περίπου 10 εκ., ρίχνομε μια μικρή ποσότητα από το χτυπημένο αυγό μέσα έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια λεπτή ομελέτα σαν κρέπα.
Την γυρίζομε να ψηθεί και από τις δύο μεριές, τη βγάζομε και την ακουμπάμε σε ένα πιάτο, βάζομε στο κέντρο λίγη από τη γέμιση κατά μήκος, τυλίγουμε σε ρολά και συνεχίζομε κατά τον ίδιο τρόπο με το υπόλοιπο μίγμα. Σερβίρομε με κομμένα ντοματίνια στα δύο και αν θέλουμε με λίγη πράσινη σαλάτα.
Πηγή: www.mirsini.gr
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)