Βάζουµε τη µαγιά µέσα στο νερό. Ανακατεύουµε καλά και την αφήνουµε για 10'. Προσθέτουµε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη ζύµη και ανακατεύουµε καλά. Στη συνέχεια αφήνουµε τη ζύµη να διπλασιαστεί σε όγκο περίπου για 1 ώρα.
Ενδιάµεσα ετοιµάζουµε τη σάλτσα απλά ανακατεύοντας τα υλικά.
Όταν φουσκώσει, χωρίζουµε τη ζύµη σε 5 κοµµάτια και τα πλάθουµε σε µπαλίτσες. Όλες αυτές τις µπαλίτσες ζύµης τις αφήνουµε σε ένα ταψί µε λίγο αλεύρι από κάτω να φουσκώσουν για άλλα 15'. Ανοίγουµε τα µπαλάκια µε τη βοήθεια του πλάστη σε φύλλο
Πάνω τους βάζουµε το 1/5 από τη σάλτσα που φτιάξαµε και την απλώνουµε παντού µε ένα κουτάλι. Από πάνω βάζουµε τυρί, ζαµπόν και ό,τι άλλο µας αρέσει και ψήνουµε για 5' σε προθερµασµένο φούρνο στους 220°C βαθµούς µέχρι να πάρουν καλό χρώµα.