counter

Σοφία Βογιατζάκη: Η παραλίγο φυλάκιση, η συγκατοίκηση με 6 γυναίκες και το ατύχημα

Σοφία Βογιατζάκη: Η παραλίγο φυλάκιση, η συγκατοίκηση με 6 γυναίκες και το ατύχημα
Σοφία Βογιατζάκη: Η παραλίγο φυλάκιση, η συγκατοίκηση με 6 γυναίκες και το ατύχημα

Η Σοφία Βογιατζάκη είναι μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές Ελληνίδες ηθοποιούς. Την έχουμε δει στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, όχι μόνο στο ρόλο της ηθοποιού αλλά και σε αυτόν της παρουσιάστριας. Σύντομα θα τη δούμε και ως παίκτρια στο J2US με coach τον Σαρμπέλ.

Σοφία Βογιατζάκη: Το βιογραφικό

  • Η Σοφία Βογιατζάκη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου 1971
  • Κατάγεται από την Αθήνα όπου και μεγάλωσε
  • Το ζώδιό της είναι Δίδυμος
  • Καλλιτεχνική φύση από την παιδική της ηλικία, η Σοφία Βογιατζάκη έκανε μαθήματα μπαλέτου για 11 χρόνια
  • Μετά από ένα ατύχημα που είχε, σταμάτησε και αποφάσισε να γίνει ηθοποιός

"Ήθελα να γίνω χορεύτρια μικρή, έχω κάνει μπαλέτο κλασικό και ενόργανη γυμναστική χρόνια μικρή. Στα 17 σπάω τον αστράγαλο του αριστερού ποδιού, θρύψαλα. Μένω τεσσεράμισι μήνες σε ακινησία με γύψο και βάζω 19 κιλά. Από εκεί και μετά ξεκινά ο Γολγοθάς, να τα χάσω, να τα ξαναβάλω, να τα χάσω, να τα ξαναβάλω… Και κάποια στιγμή λέω εντάξει, ΟΚ, ήμουν σε ένα νορμάλ μέγεθος, όχι κόκκαλο αλλά ούτε και χοντρή και λέω θα δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή" είπε σε παλαιότερή της συνέντευξη στο DOT.

Σοφία Βογιατζάκη: Σπουδές

Σοφία Βογιατζάκη: Η τηλεόραση και οι σειρές

  • Την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση η Σοφία Βογιατζάκη την έκανε στο MEGA και στη θρυλική πλέον σειρά, "Είσαι το ταίρι μου", στο ρόλο της Τούλας που ζει στην Αυστραλία. Ξεχώρισε και αγαπήθηκε και έτσι την είδαμε σε πολλές επιτυχημένες σειρές ακόμα
  • Την είδαμε και στα "Τετράγωνα των αστέρων" αλλά και ως συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον "Όμορφο Κόσμο το πρωί"

  • Τη σεζόν 2004-2005 την απολαύσαμε και ως guest σε δύο ακόμα αγαπημένες σειρές, τη "Νταντά" και στις "Επτά Θανάσιμες Πεθερές" και λίγο αργότερα στο "Παρα Πέντε" και στο "Κόκκινο Δωμάτιο" και κάποια χρόνια μετά στο "Κάτω Παρτάλι" και στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους"
  • Το 2015 την Σοφία Βογιατζάκη την είδαμε και πάλι σε ρόλο παρουσιάστριας, αυτή τη φορά στην καθημερινή εκπομπή του Epsilon "Γυναίκες" μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη, τη Νόνη Δούνια και την Έλενα Παπαβασιλείου.
  • Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη κωμική σειρά του MEGA "Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα"

Σοφία Βογιατζάκη: Κινηματογράφος

  • Την παρθενική της εμφάνιση στον κινηματογράφο, η Σοφία Βογιατζάκη, την πραγματοποίησε το 1998 μέσα από την ταινία "Ο αδερφός μου κι εγώ"
  • Το 2000 συμμετείχε στην ταινία "Ριζότο" με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Δήμητρα Ματσούκα, την Άννα Μάσχα, τον Κλέων Γρηγοριάδη, την Άννα Μάσχα και την Ελένη Γερασιμίδου
  • Το 2002 έλαβε μέρος στις ταινίες "Ο Βασιλιάς" και "Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου".
  • Στους "Λουκουμάδες με μέλι" την είδαμε στο ρόλο της Φιλίτσας
  • Στο "I Love Καρδίτσα" υποδήθηκε την Σούλα

Σοφία Βογιατζάκη: Η ηθοποιός που την γλίτωσε από το να μπει φυλακή

Η Σοφία Βογιατζάκη πριν από κάποια χρόνια, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της, είχε κινδυνέψει να μπει στη φυλακή επειδή είχε κάποια χρέη στην εφορία. Κάποια στιγμή μάλιστα παραλίγο να της κόψουν το ρεύμα του σπιτιού της.

”Μαζεύτηκε ένα ποσό, μου τηλεφώνησαν από την εφορία ότι πρέπει να πληρωθεί. Χαμός, έψαχνα το λογιστή, τότε έκανα το σίριαλ «Λατρεμένοι γείτονες», ήμουν στα γυρίσματα, καλοκαίρι, και το επεισόδιο το πληρωνόμασταν 6 μήνες μετά. Μου ήρθε να πληρώσω μια εφορία 12.000 ευρώ, τα οποία δεν τα είχα, και έπαθα πανικό, θα με πήγαιναν μέσα. Έκανα διακανονισμό στην εφορία σε τρεις δόσεις, 4.000 το μήνα, κι έρχεται η ώρα να πληρώσω τη δόση και δεν έχω. Μιλούσα με το στούντιο μήπως γινόταν να πληρωθώ προκαταβολικά ένα επεισόδιο… Τίποτα".

Τότε ήταν που της τηλεφώνησε η πολύ καλή της φίλη και συνάδελφος Βίκυ Σταυροπούλου. "Μου τηλεφώνησε κάποια στιγμή η Βίκυ για να μάθει πώς είμαι και της είπα ότι θα πάω φυλακή, γιατί συμβαίνει αυτό κι αυτό. Έχει κινήσει λυτούς και δεμένους μήπως γίνεται να πληρωθώ προκαταβολικά, αλλά δεν γίνεται. Μετά από δύο μέρες μου τηλεφώνησε ξανά και μου είπε ότι χρειάζεται τον αριθμό λογαριασμού της μισθοδοσίας μου, γιατί θέλει κάπου να τον χρησιμοποιήσει…Αφού της τον δίνω, μου λέει: «Ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι, σου έχω βάλει 4.000 ευρώ στο λογαριασμό σου, να πληρώσεις τη δόση της εφορίας και το ταξίδι θα το κάνεις άλλη φορά». Είναι σπουδαία χειρονομία" είχε πει η Σοφία Βογιατζάκη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου "Γεια σου".

Σοφία Βογιατζάκη: Η συγκατοίκηση με 6 γυναίκες

Όπως έχει αποκαλύψει η Σοφία Βογιατζάκη συγκατοικεί με τη μητέρα, της αδερφή της, τις θείες της και την ξαδέρφη της.

Σοφία Βογιατζάκη: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις

"Κατά καιρούς, έχω σχέσεις, πηγαίνω στο σπίτι του εκάστοτε συντρόφου ή έρχεται εκείνος σε μας. Αλλά να συζήσω, μόνιμα με έναν άνθρωπο πρέπει να είναι πολύ μάγκας, για να με πείσει να φτάσω στο σημείο να αφήσω τα πάντα και πάω να μείνω μαζί του. Αν βρεθεί ο άντρας αυτός το τότε τα ξαναλέμε!" έχει πει η Σοφία Βογιατζάκη σε συνέντευξή της.

Σοφία Βογιατζάκη Instagram

Ο λογαριασμός της Σοφίας Βογιατζάκη στο Instagram είναι @sofiavogiatzaki κι έχει 42.700 followers

Σοφία Βογιατζάκη J2US

Αυτή την περίοδο τη Σοφία Βογιατζάκη θα τη βλέπουμε στο μουσικό show του ALPHA με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Coach της Σοφίας Βογιατζάκη θα είναι ο Σαμπέλ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR