counter

MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award που κέρδισε τις 20.000 ευρώ

MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award που κέρδισε τις 20.000 ευρώ
MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award που κέρδισε τις 20.000 ευρώ

Στο τέλος της έφτασε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef η Silver Week.

Ο Νίκος Κυψίδης ηγήθηκε της γκρι μπριγάδας, η οποία συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους στις δυο πρώτες δοκιμασίες και έτσι κέρδισε αυτόματα το πρώτο από τα δυο εισιτήρια του σημερινού Silver τελικού. Ο δρόμος ήταν πιο δύσκολος, όμως, για τη Χριστίνα Χριστοφή από την γκρι μπριγάδα, καθώς έπρεπε να επικρατήσει σε τρεις ακόμα δοκιμασίες, για να καταφέρει να εξασφαλίσει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό της Silver Week.

Διαβάστε επίσης! MasterChef: Το παράπονο του Χρήστου - "Παλεύουμε μεταξύ μας για τα λεφτά. Κάποιοι το παίρνουν πιο σοβαρά"

Οι δυο επίδοξοι σεφ απόψε διαγωνίσθηκαν για το Silver έπαθλο και κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του Παύλο Κυριάκη.

Οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, αλλά και ο guest σεφ, αφού δοκίμασαν τα πιάτα των δύο παικτών αποφάσισαν πως η Χριστίνα Χριστόφη είχε την καλύτερη προσπάθεια και η έτσι η Κύπρια παίκτρια κέρδισε 20.000 ευρώ, αλλά και μια θέση στους 9 του φετινού MasterChef.

«Νιώθω πως είναι μια ανταμοιβή για τους κόπους μου. Όχι μόνο τα λεφτά, απλά το να είσαι νικητής του Silver επάθλου», δήλωσε η Χριστίνα μετά την ανακοίνωση των κριτών. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR